zobeno mlijeko |
Post Reply |
Author | |
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Lipanj 2013 at 21:11 |
dakle,zanima me vaše mišljenje o njemu,koristi li ga tko,pošto me kravlje užasno napuhuje a uz paleo granolu bih ponekad mlijeko(može li uopce proc pod paleo;nisam nigdje našla tu informaciju)...
a ako ne to,što mislite o kokosovom,i imate li kakav recept,naišla sam na par al svi su bili bas sa kok.brašnom a mi u trgovinama imamo samo shredded one..unaprijed zahvaljujem :) |
|
Lola_zgb
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 127 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mi ga svi u obitelji koristimo, stariji sin je bio alergican na kravlje pa smo uveli ta neka "egzoticna" mlijeka u uporabu. Kod nas se pije zobeno, rižino, bademovo i kokosovo (mješavina s rižinim). Kokosovo je predobro u jutarnjem shakeu sa zobenim i vocem!
Djeci kuham griz na svemu od nabrojanih. Sad cemo poceti i palacinke od njega praviti. Uglavnom sve pohvale! Dal se slaže sa paleo prehranom nemam pojma
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gdje to ima za kupiti :/
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
u bio&bio u avenue mallu i mislim da sam u DM-u vidjela Alnatura zobeno, bilo je i rižino..sojino mlijeko. ili napraviš domace http://www.coolinarika.com/recept/domace-zobeno-mlijeko/ Edited by Slavonka23 - 14 Lipanj 2013 at 10:19 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Lola_zgb
Post Options
Thanks(0)
|
Zobeno i rižino ti je najjeftinije u dm-u, košta 14,90, bademovo košta oko 21 kn isto je najjeftinije u dm-u, mješavina kokosovog i rižinog je nekih 19 kn u dm-u, ali mislim da se ne radi o litri nego 0,75. Dm je po pitanju tih mlijeka najjeftiniji. U svakom vecem centru ih ima (Interspar, Konzum (zobeno 21 kn)...)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti !!! :D a joj malo mi je skupo to :(
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Lola_zgb
Post Options
Thanks(0)
|
Da skup je to sport, na hranu mi ode vecina place:(
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Jedva da imam za hranu :D možda cu razmišljati o tome...kada danas sutra se zaposlim :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |