D: ViPR - funkcionalni rekvizit nove generacije |
Post Reply |
Author | |
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Lipanj 2013 at 12:15 |
Svi komentari na temu: ViPR - funkcionalni rekvizit nove generacije
Ne svida mi se, jedina vježba ova za trbušnjake probat cu sa obicnom šipkom, ovo ostalo se može sa kb, db, medicinkom i to je to. |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ni meni nije nešto posebno :/
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma, izmišljaju svašta samo da bi zaradili....
|
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
I TRX, sandbag, aquabag itd. su noviteti koji su trenutno popularni. Fitness industrija izbacuje stalno nove stvari, kako ne bi vjecno radili isto i kako bi privukli cim više ljudi. Vjerujem da novitete ne treba zanemarivati, kome odgovara - može ih probati i primjeniti u svom treningu. Iskreno, ni meni ovaj ViPR ne izgleda nešto, draži mi je sandbag ili kettlebell. Samo želim reci da novitete ne treba osudjivati, uvijek vježbac ima izbora - da li ce to primjeniti ili ne.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo mi se osobno ne svidja , ali tko zna. Sandbag i TRX cu nadam se isprobati uskoro.
Girje niti ne trebam spominjati
|
|
zeus01
Cita FAQ Joined: 18 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ništa posebno.Od svih noviteta prezadovoljan sam Suplesovom bugarskom torbom(druge su bezveze),Ultumate Sandbagom i TRX.Mislim da ovaj ViPR nije potreban a vidim da mu je visoka i cijena na engleskim stranicama.
|
|
maggie-fit
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super su mi nove stvari koje se mogu primjenjivati u treningu i na taj nacin razbijati monotoniju višegodišnjim vježbacima.. Istina je da su vježbe na istu shemu,ali novi je rekvizit i samim tim obican cucanj više nije obican!
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovaj rekvizit za vecinu i nije da bi bio glavni rekvizit u vježbanju, ili za postici mišice za plažu, ali za motoriku u sportu, prehab trupa( i za powerliftere) jako korisna spravica. Ako netko može, neka pogleda predavanja na temu "Loaded motion" sa ideafit konvencije od Michol Dalcourt-a
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |