modelirana warrior |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo mett!
ja sam mislila da ceš se naljutiti na mene! ti si dobar i drag,i ovaj post gore,mi kaže da si na dobrom putu,jer si spreman prihvatiti kritiku! bravo,još samo uredi gramatiku,i izbaci ove vražje tockice!!!!!!!!!! sjedi,5!!!!! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Haha, jao ovisan sam o tome... evo opet
Pa kako bi ikada mogao, znaš i sama koliko smo pricali i sve...i koliko si mi draga :) Pa ne znam,popravljam gramatiku nije mi ništa podvuceno crvenim :S Neka i to cemo vježbati....neka loša jako navika kada pišem brzinski i previše tockica :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Aria
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemam krivu sliku, to što malo pišem ne znaci da ne citam. |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma pricali smo to je bitno :) sve 5
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |