HELP! |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | ||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa dobro, nek ona ima cufte ima ih i 98% cura koje znam, ali ih bar pokriju dužom majcom
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
važno d ami raspravljamo o slau na bokovima a sve ostale stvari koje sam spomenuo u svom postu i koje sma pitao, ništa...
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A jooj pa moremo malo i u
Evo necu više |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa jel te nije to zanimalo? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne.. samo sam napisoa da neznam što je to, u smislu, da nije važno :P
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sutra saljemo nagrade. Imali smo vec sve spremno...sve nagrade...ali smo imali dosta "posla" oko pripremanja stvari za ovu internacionalnu konvenciju koja se odrzava ovaj vikend pa...saljemo sutra ne brinite! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
inace, dolazim |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ohoho.. cim stignu pravim galerije "ja i majica prvi put u teretani" , "ja i majica na romatnicnoj veceri" , "majica i ja @ piknik na otvorenom"
|
||
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |