Focus T25 |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Marin2112
Cita FAQ Joined: 01 Lipanj 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam krenuo s ovim programom pocetkom lipnja nakon ukrcaja na brod (pomorac sam). Svako jutro nakon kave i wc-a na prazan zeludac, oko 7i30, 8 sati. Odradio sam 4 tjedna alfe i 3 tjedna bete. Izgubio sam 6kg i konfekcijski broj dole, uz ne bas 100% discipliniranu prehranu. Fizicki se osjecam nikad bolje. Nakon dolaska kuci, tijekom godisnjeg nisam trenirao osim povremenog trcanja i naravno kupanja/plivanja i izgubio sam jos 2kg. Imam osjecaj da mi se metabolizam znatno ubrzao. Misici nogu, trbusni i tricepsi su posebno ojacali. Trenutno sam ispod 91kg na 191cm visine. Uglavnom za 3 tjedna sam opet na brodu i planiram odradit 3 tjedna alfe i 5 bete, te pokusat odrzavat tezinu oko 90kg. Mislim da je ovaj T25 odlicna stvar.
Edited by Marin2112 - 08 Rujan 2015 at 21:31 |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |