Kava |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Author | |
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koncentracija je na nivou od kave pa mislis da si "jaci"
![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
zeusko87 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Poslije popijene kave osjecam se ko Popaj kad pojede špinat ![]() |
|
Never give up
|
|
![]() |
|
Irija ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Ja vec godinama pijem cca 2dcl kave dnevno, crna truska, natren i mrvica mlijeka (manje od pola dcl)u veliku šalicu ujutro - to popijem i mirna sam cijeli dan.
U bilo kojem drugom dijelu dana mi kava teško sjedne na želudac, ne paše mi previše. A nescafe instant kave mi nisu niti približna zamjena za ovo. možda iz navike... |
|
![]() |
|
headhunterz ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Rujan 2013 Status: Offline Points: 207 |
najvise koristi od kofeina cete imati na prazan zeludac jer tada tijelo "stoji" prazno i vapi za bilo cime, unesete kofein, tijelo prepozna i u kratkom roku boom, unesite na prazan zeludac limun i sl. bolit ce vas zeludac, naravno govorim generalno, dosta je i individualno, na vama je da isprobate. Takodjer, sto sam mogao primjetiti, na ketogenoj dijeti u kojem god trenutku popijem kavu, djelovat ce jer nisu prisutni UH i nema naglih skokova inzulina sto zbunjuje tijelo i receptore prilikom unosa kofeina. Isto tako, oni koji su na IF-u imat ce velike koristi od zelenog caja i kofeina.
|
|
24/7
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |