Gdje kupiti povoljno whey? |
Post Reply |
Author | |
Bibihaba
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Srpanj 2013 at 15:17 |
Pozdrav,
Ja se ispricavam ako ova tema vec postoji, ali nisam je nikako mogla locirati. Zanima me gdje povoljno nabaviti whey proteine? Da nije ona skupa klasika 2250g za 400 kn.. Da li netko nerucuje preko Proteini.si ? Inace sam iz Rijeke, pa mi i ta slovenija ne pada teško sad kad nema carine.. samo šta je ljetooo i gužve... bljak :) U Rijeci je samo onaj shop kod Trsatskih stuba koji je skup full, ako netko ima bilo koji info, bila bih zahvalna. :) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kod nas. Sada je Optimum 100% Whey Gold Standard - 2,27 kg - samo 429 kn.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Bibihaba
Post Options
Thanks(0)
|
Pre skupo!!
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja narucujem preko proteini.si i pokupim ih u pošti u Jelšanama.
Pijem ovaj gore što Zoki nudi i dodje me 350-380 kn ovisno o akciji. Sada nema carine, granice i sl. ali niti prije nije bio nikakav problem unijeti ih preko granice. |
|
Bibihaba
Post Options
Thanks(0)
|
Tnx
Tako nekako sam i ja gledala, pa me znaimalo kakva su iskustva. Treba meni i decku, tako da bi sigurno uzeli cca 15kg pa da smo na miru neko vrijeme.. Samo je bezveze sta je najvece pakovanje 2250g, nisam vidjela nigdje od 5kg npr. Još cu malo pronjuškat ako postoji koja pametna opcija ako ne bit ce Slo i pratim šta je na akciji.. Tnx |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš od Optimuma whey gold 4500g dodje 720 kn (proteini.si)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |