š5 kg u 3 mjeseca |
Post Reply |
Author | |
ines
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Veljaca 2008 at 19:33 |
jel to moguce? jel mi mozete preporuciti jelovnik i trening ( ne ono hodanje vec nego cim cu se zaista iscrpiti) i trajanje treninga da to sve istopim? ne jedem fast food vec 2 god ali mi tezina stalno mjesecno oscilira-š mjesec dobim 3kg,a drugi izgubim 2,sve normalno jedem ali te kg vucem od djetinjstva tako da tesko idu molim vas savjetujte me jer nemam nikoga da me savjetuje,
|
|
ines
Post Options
Thanks(0)
|
š60/65kg; 88-94-86
|
|
ines
Post Options
Thanks(0)
|
izracunala sam 30% od bazalnog metabolizma,iznosi 750 kcal -koji bi mi bio odgovarajuci jelovnik?
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
sto vise crobnih vjezbi i nemoj jest previse ugljikohidrata vec vise se baziraj na bjelancevine... bit ce ti malo teze u pocetku se priviknut na to (ne znam kak se hranis inace) ali budes nakon par dana.. i jedi puno malih obroka...
a sad koliko ces izgubiti - ne znam... ali pretpostavljam da š5 kg u 3 mj sigurno neces.. to ti je preveliki cilj za tako kratko vrijeme i ak izgubis toliko otici ce ti dosta misica i dobit ces jadno, mlitavo tijelo koje ne lici ni na sta... i velika je vjerojatnost da ce ti se desiti yo-yo efekt... radje idi postupno- npr. svaki mj kila do 2.. Edited by jedna_mala |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas struk 94? Uuuuu, to ti je jako opasno.... A koliko imas god? |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
A sta si ti to sebi racunala? Kakvih 30%? Ne razumijem..... Postoji donja granica kcal koju ne bih trebala zanemariti. Isto smo visoke, ja imam 5š kg, a moja donja granica je š200 tako da nemam pojma sta si ti to sebi racunala.... Sto se tice te done granice, nemoj ici ispod toga!!!! Ako organizmu ne das osnovno, on ti to PAMTI, a onda ce ti SVE spremati u zalihe jer je preplasen da nece imati dosta za prezivljavanje! Tad ti nece znaciti nista ni pravilna prehrana, ako ce ti organizam uzvratiti spremanjem!!!! Takve dijete, s malo kalorija, smiju se provoditi tjedan, dva. Ne zaboravi da ti se tada metabolizam usporova i sta onda - nakon nekog vremena pocnes jesti kao i prije i SVE TI SE SPREMA!!!!! Predlazem odustanak od istih prije nego si i pocela! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |