Hello :-) |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
cookies are for pussies
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro nam dosla :)
otkuda si? |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Antonia Kyara
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Split
|
||
Antonia Kyara
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo mene opet, molila bih nekoga ko se stvarno razumi da mi pomognee i rece koji mi je trening najbolji za mršavit posebice u nogama? Mislim koji program ( insanity, full body workaout, tae bo, cross fit ) jeli išta od navedenog ? Hvala unaprijed
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najbolja vježba po me ni je deficit...Ako baš želiš mršaviti vjeruj mi nema boljega :)
Gledaj...Prvi korak koji moraš napraviti je da papaš manje nego što trošiš...bilo koja dodana aktivnost ti može poboljšati ucinak...sve zavisi u kakvom si deficitu... Ne postoji najbolji program...Najbolji program je onak koji tebi kazuje najbolje rezultate... A sada hoceš li dizati utege...ili raditi insainity..to je tvoj izbor...bitno je da se baviš necime :) Ne postoji posebno mjesto gdje ceš mršaviti...genetika odredjuje to :) Ali postoji intezivan rad..aktivnost i dobra prehrana da sve bude na svom mjestu :) A ako hoceš noge raditi..znaš i sama cucnjevi iskoraci skokovi...svacega zaista ima...malo pronjuškaj ovdje o prehrani treninzima veliki pozdrav! :)
Edited by mettasttaza - 02 Listopad 2013 at 21:09 |
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Antonia Kyara
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala ti puno
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nadam se da si razumila :) javi se ako zapneš negdje :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Antonia Kyara
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jesam jesam, hvala. malo sam guglala, malo sam istraživala ovdje po formu... ako bude pitanja javim se :-)
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicno super! Što više sama trudiš se i uciš isprobavaš...to ceš više znati o sebi..o tijelu kako što ti organizam traži...kako dijeluje...super stvarno vidim da si snalažljiva i trudiš se
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovaj video kaj je postan - taj jedan pokreta se radi pola sata? meni je malo premonotono :/
|
||
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
||
Antonia Kyara
Post Options
Thanks(0)
|
|
Definitivno je najbolja stvar što sam te poslušala za kalorijski deficit najbolji je i najzdraviji od bilo kakve dijete tenksiccc
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema problema :) Javi se cešce dijeli rezultate sa nama..lijepi pozdrav i hvala tebi na slušanju :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Antonia Kyara
Post Options
Thanks(0)
|
|
Za sada ide odlicno, šta je najbolje od svega nekako sam naucila biti strpljiva i ne ocekujem rezultate preko noci ( to mi je uvik bila greška jer bi se brzo razocarala i odustala :( hahah )
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako ceš ih najbrže i ostvariti :) Svaka cast draga ...baš mi je drago da si se snašla i da uživaš u progresiji evo jedan veliki palac gore
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Antonia Kyara
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvalaaa još jednom
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |