Izgubit par kila |
Post Reply |
Author | |
Bebic1303
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Kolovoz 2013 at 12:54 |
Pozdrav, nova sam ovdje i zanima me par informacija. Inace sam dosta informirana o prehrani, vjezbanju i cak ni nemam pretjerano problema s kilazom, osim mozda celulita koji se nakupio konzumiranjem kontracepcije. Dobro, i skinula bi koju kilu, najviše 3. Visoka sam 168 i teska 62 kg. Radim posao u kancelariji i vecinu vremena provodim sjedeci. U zimskom periodu treniram dva (nekad i 3X tjedno u teretani) a u ovo ljetno vrijeme trcim takodjer 2-3 x tjedno (izmedu 4-7 km). Prehrana mi izgleda ovako. Dorucak 7:00 zobene (koje sama napravim mjesavinom cistih zobenih pahuljica, sameljem malo badema, lješnjaka, brusnica), u njih uvijek ubacim neku vocku i to prokuham u vodi. Oko 11 na poslu pojedem posni sir u kojeg stavim malo niskomasnog jogurta i zlicu mojih mix muslija, rucak pojedem oko 15:30 ovisi šta je, najcešce puretina ili piletina sa šnitom kruha i navecer opet posni. Eto tako nekako otprilike izgleda. Kilaza mi je uvijek ista, najcešce primjetim razliku kad sam na godišnjem, i iako mi se cini da tad manje pazim na prehranu i dozvolim si slatko padnem za kilo dvije. Nije mi jasno na koju foru :-(
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav na foru što se vjerovatno više kreceš nego kad nisi na godišnjem, uz uvjet da naravno i dalje treniraš na godišnjem? Ovo što si navela je ok, medjutim ne možeš ništa znati dok ne znaš koliko cega uzimaš..koliko posnog, koliko piletine? povrce?
|
|
cookies are for pussies
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Da, na foru da se kreceš više i jedeš manje, s obzirom da manje paziš vjerojatno nešto pobrckaš i iako to možda nije idealno, nesvjesno uneseš manje energije, cak i uz slatko...a i ljeti se automatski jede manje... Kreci se što više možeš i složi jedan dobar izazovan trening. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla
i manje se živciraš na godišnjem:)) pomaže i to |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |