Koliko mi vremena treba da smrsavim? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Melora
Cita FAQ Joined: 16 Kolovoz 2013 Location: Zadar Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pocela sam se malo vjezbati nakon savjeta da pocnem vjezbati. Ali samo ujutro po par minuta.
|
|
Barinjo
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2012 Location: Varaždin Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni se cini da si ti ljenguza koja nebi nista radila..a htjela bi smrsavit.
Nemoras odma trcat..kreni sa hodanjem.pol sata,sat,dodji ces i do trcanja samo treba dic guzicu i krenut.nece niko umjesto tebe |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
uvijek dajem ovaj savjet: ukini automobil i tramvaj i kreci se okolo pješke ili biciklom i kile puno bolje idu dolje, a to je samo za pocetak
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne mora biti loše da ide na bus ili tramvaj..neka krene 5 minuta kasnije..i onda taman kada tramvaj krene neka trci za njim ...
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Lepy
Viden/a u gymu Joined: 16 Travanj 2013 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
|
Napisala si da puno sjediš.....dali sjediš na poslu ili doma? Ako sjediš doma zanemari post (and get yourself together, WTF!!!) a ako ne evo ti ideje:
Svaki dan sjedim 8-10 sati, na poslu naravno....ujutro na bicikl, 35 minuta do posla, 35 minuta nazad. Od malešnice do pešcenice i tako nazad. To ti je 70 minuta bicikliranja. MP3 na uši i peglaj. Imam auto, imam tramvaj blizu ali cemu se voziti u tramvaju pored smrdljivih, nervoznih ljudi ili potrošiti 200 kn tjedno na gorivo do posla i nazad i izgubiti živce u gužvama. 200kn x 4 = 800 = WHEY, hrana itd...pretpostavljam da se Markan slaže. Navecer negdje oko 19h opalim ili kardio 45 min ili teretanu koja u principu traje oko 90min. Teretana nemora biti skupa, tu blizu mene ima jedna za 150kn mjesecno. I izbaci namaze, majoneze, i ostali sh*t iz jelovnika. Kupi si zobene za ujutro....mnogima nije fino ali navikneš se, ili jaja. E sad, što se tice salame.....pileca prsa, pureca prsa i dimcek...ovisi od proizvodjaca do proizvodjaca ali u principu sve bi trebale imati masti u tragovima i 15ak grama proteina na 10dkg....sve ostale salame su bullsh*t. Nadam se da sam mrvicu pomogao.
Edited by Lepy - 28 Kolovoz 2013 at 21:00 |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |