Konopljin protein |
Post Reply |
Author | |
fpotter
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 76 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Kolovoz 2013 at 03:57 |
Pozz ljudi,
vec neko vrijeme uzimam konopljin protein, pa me zanima uzima li ga tko još i kako ga uzima, odnosno s cime ga kombinirate jer okus je blago reci gadan. |
|
LesA
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok!
Ja ga pio pola godine :-) da ima sjajan okus hahahaah Pio sam ga za dorucak kao shake najcesce s vocem i zobenim recimo. Meni je najbolji recimo s bananama. Smrznem dve bqnane salica zobenih i recimo zlica meda i to sve u mikser i bude extra |
|
fpotter
Post Options
Thanks(0)
|
morat cu probat
jer ovako vise neide. :D |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo,meni stoji doma vec dobra 2 mjeseca,jer je ogavan,ko da zemlju jedem! :-/
probala sam sve moguce kombinacije,i ne ide! vratila sam se odma dobrom,starom whey-u!! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja vecinom sam,nekad smiksam sa bananom,meni je okus sasvim ok,vjerovatno što jedem jako cisto pa nemam potrebu za šecerom,whey mi je postao jako težak za pit(cak i Optimum koji je kao najbolji od wheya) mi je bio jako loš za pit...
|
|
fpotter
Post Options
Thanks(0)
|
protein mi je sasvim O.K, dosta zasiti i nisam osjetio pad mišicne mase otkad ga pijem
samo okus je za popi*dit. |
|
Natasah
Cita FAQ Joined: 05 Listopad 2014 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ga pijem ujutro sa shakeom. Meni je o.k.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |