Cuvanje skuhanih namirnica u hladnjaku? |
Post Reply |
Author | |
FitSplit
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2013 Location: Split Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Kolovoz 2013 at 14:32 |
Hi svima,
Evo da krenem s ucenjem :) Naime...dnevno jedem rizu i povrce, ono sto bi mi dosta ustedjelo vrijeme bi bilo kad bi skuhao unaprijed neku vecu kolicinu toga i spremio u hladnjak za 3-4-5 dana, te onda samo uz to dodatno svaki dan ispekao meso ili nesto slicno kao dodatak. Pa me zanima...koliko moze stajati u hladnjaku: - Skuhana riza - Skuhani kupus - Skuhana cvjetaca - Skuhana brokula - Skunake tikvice i sl... Jel imate kakvih iskustava? Hvala!
Edited by FitSplit - 21 Kolovoz 2013 at 14:33 |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
dok pripremaš meso,dotle ti se kuha povrce ili riža,tak ja kuham svaki dan kad dodjem s posla.
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
FitSplit
Post Options
Thanks(0)
|
je al cesto imam i povrce i rizu..skupi se tu vremena...ovo bi mi ubrzalo cijelu stvar znatno...pogotovo kad meso pecem koje mi je relativno brzo gotovo.
cesto nemam vremena za stici sve, pa onda mi svaka vremenska usteda puno znaci
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hey Ma otprilike ti sve 2-3 dana izdrži....ili možeš zamrznut
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
FitSplit
Post Options
Thanks(0)
|
Thnx na odgovoru!
Ako netko jos radi ovakve stvari, nek slobodno kaze svoja iskustva....thnx! |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Radim normalno :) Ništa nije to ne uobicajeno :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
3 dana bez problema. Može i više ako je dobar tupperware.
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
može ti sve stajat par dana.
Jedino od ovog navedenog rižu nije zdravo (i ne bi trebalo) grijati, znaci ako je skuhaš možeš klopati u nekoj hladnoj salati ili tako nešto, ali ne ponovno grijati. Ovo drugo sve može, a možeš i zalediti pa odledjivat |
|
FitSplit
Post Options
Thanks(0)
|
ok...hvala vam svima!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |