D: Proso - bezglutenska, visokovrijedna i lako probavljiva žitarica |
Post Reply |
Author | |
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Kolovoz 2013 at 15:46 |
Svi komentari na temu: Proso - bezglutenska, visokovrijedna i lako probavljiva žitarica
jel ide taj proso nekako s mesom, da ne jedem stalno rižu, tijesto i krumpir :P? |
|
viva_ganar
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
ide uz svašta :) ja ga volim pomješat sa kuhanim krumpirom i uz to piletinu spremit.
obožavam ga jesti, najdraži mi je uz quinou :) |
|
"Rather the pain of discipline
than the pain of regret." |
|
spirit_walker
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam ga jeo s povrcem i odlicno je. I može umjesto riže, meni je proso i slican riži.
|
|
Princass
Cita FAQ Joined: 30 Kolovoz 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gdje se može kupiti proso? Dm?
|
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima u dm-u,i u bio bio...
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
I kolika je cijena?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
viva_ganar
Post Options
Thanks(0)
|
oko 15kn, koju kunu više-manje, bar za onaj u dmu. javim tocno u pon kad cu ic u dm :)
|
|
|
Lola_zgb
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 127 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam danas malo eksperimentirala, sjetila sam se ovog teksta koji me ponukao na to. Radila sam za rucak grašak s noklicama (varivo). Inace noklice radim od jaja i brašna i malo posolim. Sad sam proso izmiksala u mlincu za kavu i upotrijebila ga umjesto brašna. I ispalo je mrak.Zaprške više ne radim u varivima, tako da sam se riješila brašna:)
Proso inace skuham i u njega umiješam kašicu od jabuke i marelice (DM). To mi zna biti dorucak.
|
|
Princass
Cita FAQ Joined: 30 Kolovoz 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mora li se proso kuhati ili se može jesti kao pahuljice u mlijeku? (bez da je prethodno skuhan)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Javi može! Samo reci i koliko? :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš ovdje kilu za 26 kn
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Pa vidio sam ja to negdje...sada kužim...hvala ti :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
viva_ganar
Post Options
Thanks(0)
|
http://i43.tinypic.com/acz82.jpg evo ti slikica pakiranja iz dma, 14kn 500g :)
|
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo mene genija kupila sam ja proso vec prosle godine i nista, kao za kcer, a buduci da mi je kcer tako izbirljiva niti sam joj skuhala. Jako su mi se svidjeli recepti. Osobito onaj sa povrcem i kasom. Njami
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
a i ono sto je super, jako se brzo skuha.
|
|
|
|
Novamladamamauformi
Post Options
Thanks(0)
|
Jucer sam ga skuhala za rucak jako fino. Ali dok sam ga jela, razmisljala sam da bi jako fino pasalo za dorucak sa cimetom i bananom.
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |