pozdrav |
Post Reply |
Author | |
anony
Cita FAQ Joined: 29 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Kolovoz 2013 at 11:49 |
Pozdrav,
došao sam na forum kako bi saznao odgovor na neka pitanja koja me zanimaju. Ukratko dotukao sam do skoro 140 kila i želja mi je u narednih 6 mjeseci do godinu dana se prepoloviti. Poceo sam prije 4 dana i do sad sam izgubio oko 5 kila. Jedem izmedju 1000 do 1500 kalorija dnevno i oko sat do dva ubrzanog hodanja. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao :)
Vec si napravio veliku gresku!!srezao si kalorije previse, doc ce do usporenja metabolizma i napravio si jedno veliko nista.. guglaj malo pojmove bazalni metabolitam, TDEE, te na portalu procitaj o mrsavljenju i bit cecti sve jasnije.. Ovdje imas i primjere nasih jelovnika. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro nam došao
Davor je sve rekao što treba za sada, poslušaj |
|
anony
Cita FAQ Joined: 29 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na savjetu budem proucio bazalni metabolitam, TDEE.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hey anony.. u 6 mjeseci? Daj si malo više vremena cak i za donju granicu Cak i ima nacin da izguraš ovu tvoju restrikciju s najmanje posljedica ali ovako napamet bih ti preporucila kao i ekipa gore da usporiš i kreneš s manjim promjenama. Ti imaš prednost u tome što imaš vecu toleranciju prema gladovanju - odnosno, manje biš problena napravio metabolizmu nego netko mršaviji zbog kolicine energije koju nosiš u sebi, ali ipak pripazi......jer ovako nešto restriktivno moraš znat odradit što kvalitetnije i pametnije. Cisto sumnjam da unosiš potrebne hranjive tvari u tako malo kcal, a u tome i je stvar. Polako....pogledaj što si radio prije i kreni od toga....korak po korak, navika po navika. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |