gubljenje sala |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
super ali zašto whey za veceru? bolje ako vec ne možeš bez njega nakon treninga ili ga ubaci u medjuobrok
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
milord29
Cita FAQ Joined: 07 Rujan 2013 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa to i je poslje treninga
Edited by milord29 - 11 Rujan 2013 at 11:11 |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aha ako pije whey i dex pricekaj sat vremena pa onda jedi posni i orašaste nemoj sve odjednom ...
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
milord29
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav,
evo mene opet. bio sam se nešto razbolio i naravno bilo je par vjenčanja i ostalih fešti tako da sam se bio zapustio. vratile su se kile naravno i sada sam čvrsto odlučio da idem ozbiljno do svog cilja. znači od ponedjeljka sam krenuo na prehranu kao i prethodni put i sa kardiom samo što sam sada dodao i teretanu 5 puta na tjedan.volio bi čuti za vaša mišljenja.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakav program treninga planiras?
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
milord29
Post Options
Thanks(0)
|
Po principu u teretani ponedjeljkom prsa,utorak leđa,srijeda kardio samo,cetvrtak ramena,petak ruke i subota noge.još planiram ubaciti osim srijede bar 2-3 dana kardia tj. trčanja.nedjelja će biti dan odmora.
|
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |