D: Istine i zablude o "zdravoj" hrani ! |
Post Reply |
Author | |
Shienaa
Cita FAQ Joined: 07 Rujan 2013 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Rujan 2013 at 12:13 |
Svi komentari na temu: Istine i zablude o "zdravoj" hrani !
moj prijatelj nakuhava vikendom za cijeli tjedan i onda to podgrijava svaki dan... ali mislim da za jedan kvalitetan obrok koji nije pun dodataka i nekih fantazija nije potrebno puno... tipa: skuhati malo mesa, dva krumpira i salata... probat cu svaki dan skuhat unatoc obvezama da eksperimentiram da li je izdrzljiv ritam :D |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
kuhao sam si ja pred 2 godine 80 posto hrane koje sam jeo i može se samo jako puno vremena oduzima i nije dovoljno raznovrsno jer kao student ne možeš baš birat što kupuješ (ovisi o tome koliko imaš novca) nije baš integralna riža i tjestenina toliko na akciji :(
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo što si rekla u potpunosti je tocno. ja vecer prije izvadim iz zamrzivaca meso, žitarice su uvijek u ladici, zacinim meso i ispecem dok se kuha neka od žitarica, smiksam salatu na brzaka, sve skupa cca 20minuta. nije to neka prevelika tlaka |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |