Definicija |
Post Reply |
Author | |
del
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2013 Location: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Rujan 2013 at 22:08 |
Evo ovako iman 20god, 175 cm i 72-73 kg i oko 13.5% masti u tijelu a cilj mi je spustit to na 9-10% sa tezinom nikad nisam ima problem jer treniram nogomet 12 god. Hranim se zdravo al neman poseban plan prehrane kad tocno jesti, sta i koliko i vjerojatno radi toga nikako ne mogu doci do 10% masnog tkiva u tijelu. i sad bi meni tribala pomoc tj netko ko bi mi moga amo rec napravit neki mali plan prehrane kad tocno ,koliko i sta jesti da skinem tih 2-3% masti
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Citaj nase postove pod dnevni jelovnik itd pa ces naci rijesenje ;)
A i mrsav si.. cemu jos vise skidat kile ;) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
del
Post Options
Thanks(0)
|
ma nije mi u planu skidat kile :)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
a kako misliš onda doci do 10% BF? |
|
cookies are for pussies
|
|
del
Post Options
Thanks(0)
|
pa zanima me kako doc do 10% BF i dobit malo misicne mase tako da nadoknadim to sta bi izgubia ako je ikako moguce
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne mozrs bit na masi i definiciji u isto vrime
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Google --> carb cycling ;) Ovo što ti tražiš zahtijeva malo više vremena, truda i pitanja....a kako bi se ono reklo: Nema džabe ni u stare babe
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
headhunterz
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2013 Status: Offline Points: 207 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovako, tebi bi odgovarao zik zak princip dijete po kojem unosis veci broj ugljikohidrata u dane treninga, a u dane odmora ili laganijeg treninga prvenstveno masti kao izvor energije uz naravno viskoproteinsku prehranu, minimalno 2g/kg..uhvati se fullbody treninga s puno slozenih vjezbi te ponesto izolacijskih vjezbi i ostavi se pizzerija, pekara, mamine kuhinje, lizanja slaga i nutell s curinih sisa i sl., zivio
|
|
24/7
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |