Bio na rubu groba |
Post Reply | Page <1 222324 |
Author | |
fitnessmogul
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
Posted: 05 Listopad 2013 at 13:33 |
Ljudi ,hvala vam ,sve savjete vaše sam naucio i sad je na meni da djelujem i ocu,cujemo se kroz 1 mj ili više javit cu vam rezultate a i slike transformacije a to tad budite mi živi i zdravi i budite fit i u formi ,još jedno hvala za sve i svaka vaša mišljenja su uvažena .Radit cu na sebi kako bi se izvukao iz te nocne more koja me spopala.Bok
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Posted: 05 Listopad 2013 at 13:33 |
Trudim se , želim ...covjece pa pricaš vec 2 mjeseca...ne vidimo taj trud.... Stani na sekundu sa pisanjem...i pogledaj koliko ljudi je ....jednostavno odustalo ti pisati...jednostavno više nemaju snage....koliko je tu truda uloženo koje si naveo? Kutija keksa i par škampi ? Jel to trud? bezvezno baratanje sa hranom..koje nemaju veze sa icime...niti ti mogu pomoci ovakvim nacinom prehrane.... Mislim da nismo ovdje navikli na poslovice... Nego na hranu... od poslovica se ne živi stari moj
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Posted: 05 Listopad 2013 at 15:17 |
Ma Markane moj, kakav lchf Nije problem u uh-ima, a još manje u brzom metabolizmu...koliko brz može bit nakon izgladnjivanja? Pa i da je - nema tog brzog metabolizma uz kojeg se netko nebi mogao udebljat uz dovoljnu kolicinu hrane (iskljucujem zdravstvene poteškoce). Ovdje je u pitanju nešto što nitko ne razumije. A ocito ni nece i da, možda bolje da se ova tema završi. fitnessogule, kakav god tvoji problemi bili ja se nadam da imaš uz sebe ljude koji ce ti pomoci u tome da se iz njih izvuceš. Malo si kontradiktoran i nejasan, skrivaš prave motive i razloge, pišeš napola, citaš napola...nema tu prostora za pomoc i napredak. Formula za dobitak kg-a je jednostavna da jednostavnija ne može bit, a ti ju iz nekog razloga zaobilaziš. I ne, ne pocinji s tim da se trudiš - nešto tu ne valja. Zapravo, meni nije jasno da uz ovu hranu ti i dalje grama nisi dobio, nakon toliko vremena onakve prehrane? Ne znam, puno toga tu ne štima, a tako ne možemo raditi. Stalno ponavljaš iste rijeci. Kažem ti još jednom - nadam se da si okružen ljudima koji ti mogu pomoci, jer smo mi iscrpili sve svoje zalihe. Prelistaj još jednom što smo ti rekli i posveti se tome.....a ako je zaista neki zdravstveni problem u pitanju, što se nadamo svi da nije - želim ti svu srecu u tome da to rješiš i da se oporaviš...podršku imaš ali ovako savjetovanje je zaista tapkanje u magli, nema smisla. Javi se sa rezultatima, sretno. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <1 222324 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |