kako dobiti na masi i misicima |
Post Reply |
Author | |
djuks
Viden/a u gymu Joined: 12 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Ožujak 2008 at 20:47 |
pozdrav svima!!
trebam pomoc. imam 70kg, visok š87cm. trebam savjet kako dobiti na masi, a i istodobno jacati misice. Jedem dosta ali sve sto pojedem odlazi u stomak a nista u ruke i noge. sta da radim |
|
djuks
|
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vjezbati, vjezbati i samo vjezbati!
|
|
djuks
Viden/a u gymu Joined: 12 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
vjezbam ja i vise nego dosta ali se ne vide nikakve promjene.
|
|
djuks
|
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Treba vremena. Biti uporan i redovit, rezultati sigurno nece izostati.
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Napisi nam svoju prehranu i svoj plan treninga; inace ti ne mozemo pomoci.
|
|
djuks
Post Options
Thanks(0)
|
skoro svaki dan napravim 50 do š00 trbusnjaka, 20 sklekova (kad ne idem u teretanu), svaki drugi dan idem u teretanu gdje dizem utege na jednoj i na drugoj ruki po š0 kg po 2-3 serije, vjezbe za biceps, vjezbe za noge i dr. ako govorim o prehrani onda mogu jesti sve sto mi naprave kod kuce, ali najcesce jedem jaja, sir te popijem casu mlijeka i za dorucak i prije spavanja. Neznam kakvu hranu bih iskljucivo trebao jesti.
|
|
djuks
|
|
djuks
Post Options
Thanks(0)
|
ali trening mi sigurno nije onakav Mr G.
|
|
djuks
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |