Pozdrav svima i sretno! |
Post Reply |
Author | |
amalia
Cita FAQ Joined: 11 Rujan 2013 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Rujan 2013 at 00:07 |
Hello, hello :D
Evo i mene pridružujem se marljivim fitovcima :) Kroz 24 godine svog života uglavnom sam se povremeno bavila sportom u vidu vožnje bicikla, jedno vrijeme sam imala fazu da volim trcanje, povremeno su upadali i neki DVDi s rekvizitima ili bez i tako... uglavnom ništa posebno što mi je dalo iznenadjujuce dobre rezultate, vjerojatno i iz razloga što se nisam toliko trudila, a i uvijek sam papala previše, tek sada shvacam koliko trening ne ide bez dobre prehrane, a i obratno. Prije otprilike dva tjedna upisala sam se prvi puta u životu u teretanu i svim silama cu se truditi i nastojati da to ostane moj stil života. Iako mi je u pocetku bilo jako neugodno i teško, a silaženje s kardio spravi pravi izlazak van sigurne zone, nakon svakog treninga osjecam da sam stepenicu bolje od pocetka. A i "sram me je" osjecaj polako nestaje Na podforumu Pocetnici - kako smršavjeti imate moju temu, pa ako tko hoce škicnuti, dati koji savjet ili pratiti kako napredujem dobrodošli ste :) hvala vec forumašu Davor23 na savjetima i korekcijama mojeg plana prehrane i treninga. Za kraj jedan motivacijski quote - You dont have to be great to start, you have to start to be great! |
|
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(1)
|
Bravo!!Tako se razmišlja!!!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(1)
|
:)))) Samo se ulovi treninga, prehranu sredi kako smo ti rekli i rezultati ce doci ubrzo :)) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(1)
|
Pozdrav i dobro nam došla
Sretno u ostvarivanju ciljeva |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |