New Posts New Posts RSS Feed - molim pomoc!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

molim pomoc!

Post Reply Post Reply
Author
xxxx View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote xxxx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: molim pomoc!
    Posted: 13 Ožujak 2008 at 18:53

pozdrav svima.

Ovako zanima me jedna bitna stvar na koju nigdje ne mogu nac odgovor. Dakle samouki sam rekreativac, i nikad nisam shvatio kad neko opisuje vjezbu npr: bench press 3 š2,š0,8..... da li prvo radi tri serije po dvancst pon, pa kad je gotov s š0... itd     Ili radi u svakoj seriji š2 ponavljanja, pa samanji na deset, pa na osam i onda to ponovi jos dva puta???

hvala na odgovorima!!

Back to Top
Nikola View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nikola Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Ožujak 2008 at 18:59
to sto su ti nabrojao 3,š2,š0,8 to su ti ponavljanja i serije znaci prva serija ti je po tvome 3 ponavljanj druga serija ti je š2 ponavljanja treca serija ti je š0 ponavljanja i cetvrta serija ti je 8 ponavljanja kapiras???????????? 
Slabi ste vi za mene!
Back to Top
Nikola View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nikola Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Ožujak 2008 at 19:00
pardon to su ti 3 serije nisam dobro procitao,znaci 3 puta radi bench prvu seriju š2 ponavljanja drugu š0 ponavljanja i trecu 8 ponavljanja kontas???   

Edited by Nikola
Slabi ste vi za mene!
Back to Top
xxxx View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote xxxx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Ožujak 2008 at 19:05
 ma kuzim da su 3 serije, al mi nije jasnoovo s ponavljanjima. da li prvo dizes 3 puta po š2 pon, pa po š0 itd...... ili u prvoj seriji dizes š2 pa smanjis na š0 pa na 8 i tad prva serija zavrsava, pa je ponavljas jos 2x
Back to Top
xxxx View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote xxxx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Ožujak 2008 at 19:06
 a dobro sad sam vidio odgovor, hvala
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.