molim pomoc! |
Post Reply |
Author | |
xxxx
Viden/a u gymu Joined: 13 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Ožujak 2008 at 18:53 |
pozdrav svima. Ovako zanima me jedna bitna stvar na koju nigdje ne mogu nac odgovor. Dakle samouki sam rekreativac, i nikad nisam shvatio kad neko opisuje vjezbu npr: bench press 3 š2,š0,8..... da li prvo radi tri serije po dvancst pon, pa kad je gotov s š0... itd Ili radi u svakoj seriji š2 ponavljanja, pa samanji na deset, pa na osam i onda to ponovi jos dva puta??? hvala na odgovorima!! |
|
Nikola
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 65 |
Post Options
Thanks(0)
|
to sto su ti nabrojao 3,š2,š0,8 to su ti ponavljanja i serije znaci prva serija ti je po tvome 3 ponavljanj druga serija ti je š2 ponavljanja treca serija ti je š0 ponavljanja i cetvrta serija ti je 8 ponavljanja kapiras????????????
|
|
Slabi ste vi za mene!
|
|
Nikola
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 65 |
Post Options
Thanks(0)
|
pardon to su ti 3 serije nisam dobro procitao,znaci 3 puta radi bench prvu seriju š2 ponavljanja drugu š0 ponavljanja i trecu 8 ponavljanja kontas???
Edited by Nikola |
|
Slabi ste vi za mene!
|
|
xxxx
Post Options
Thanks(0)
|
ma kuzim da su 3 serije, al mi nije jasnoovo s ponavljanjima. da li prvo dizes 3 puta po š2 pon, pa po š0 itd...... ili u prvoj seriji dizes š2 pa smanjis na š0 pa na 8 i tad prva serija zavrsava, pa je ponavljas jos 2x
|
|
xxxx
Post Options
Thanks(0)
|
a dobro sad sam vidio odgovor, hvala
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |