Mršavljenje i prezaposlenost |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Garfield-ca
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 218 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pozdrav i dobrodošla workerice... .
Vjeruj mi i ja imam puno posla,radim dosta i vikendima,cišcenje,kucanski poslovi,povremeno i volontiram,ali kad se sve posloži stigne se..samo treba imati volje i rasporediti vrijeme.Nosim si na posao shejkice,hrpu kantica,svaki dan..nije mi teško u 23 sata mixati nešto za sutra kad znak da cu bit sretnija s tom hranom nego recimo pizzom iz pekare..Rasporedim si vrijeme ovisno kako radim (jer sam i u smjenama) ujutro ili navcer da vježbam..Nedjelja koja je slobodna ubacit cu šetnju od ovog tjedna i takoo..Ponekad mi se cini cim imam manje vremena veca mi je organiziranost i sve stignem nego kad sam bila doma i odgadjala sve.. .zato papir u ruke i organizacija... |
|||
I say no...
fat must to go... |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Na ovo ti mogu samo reci da jedva cekam te radosti Istina, ja vjerujem da je tako i bilo bi glupo s moje strane govoriti o necemu što nisam i sama iskusila (živi bili pa vidjeli ), ali eto, usprkos svemu tome, ti si primjer (i to ne jedini) da se sve da isplanirati i uklopiti ako je želja dovoljno jaka. Gdje ima želje i volje, ima i nacina, a gdje ima nacina ima i rezultata ;) Edited by Gym_girl - 07 Listopad 2013 at 23:31 |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vidjet ces, jos je bolje neg napisano ovdje :) Ovo kad se referiram o slobodnom vremenu vezano za fitness i gluposti oko picajzljenja ispada mozda ovo gore kao muka i nesto sputavajuce.......bar je tak avangarde izgledala kao da se prepala . Ali na ovo nabrojano kaj mozda zvuci onak, malo stresno ipak dolazi 3x vise radosti i zdaovoljstva i ljubavi koje dobivas zauzvrat pa je trade itekako debelo na tvoje zadovoljstvo
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tako nekako...a možda i sljedece godine... Iako znam da cu biti ona mama koja ce apsolutno cijeli svoj svijet podrediti klincima, i zbog toga se "mmrzim" unaprijed |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znam Phoenix i uopce me ništa od toga nije prepalo, niti malo....kad i ako bude, bude....ionako sam sve ove godine dosta, i previše, vremena posvetila sebi i svom odrazu u ogledalu |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A lijep je i odraz u ogledalu sa trbušcicem ... ha ha |
|||
inzenjerka
Cita FAQ Joined: 02 Listopad 2013 Status: Offline Points: 68 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jako dobro razumijem workericu. Kada imaš djecu, onda nisi više gospodar svog vremena. Radi toga pomno planiranje fitnessa je težak zadatak, a da ne govorim o totalnoj iscrpljenosti.
S druge strane, ipak je moguce svašta uz malu djecu. Ja sam rano postala mama (jedva sam napunila 23 godine) te sam završila faks bez pauziranja (kcer je bila stara 10 dana kada sam položila 7 ispita u 14 dana). Ali moram priznati, tih godinu dana studiranja uz malo dijete je bilo jako iscrpljujuce. Utjeha svim buducim roditeljima, kasnije je znatno lakše :). @Avangarde: svaka cast da doktorat i plan, sigurno ceš sve ostvaritii sve ce biti super :) |
|||
studentica_prava
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
poštovani,
molim vas za savjet. radim i studiram i živim solo. tijekom godina, sjedenje vecinom i ucenje i nedostatak vremena - faks i posao nakupila sam dosta kilograma. htjela bi se nekako riješiti kila, pa ako ima netko ideju/iskustvo kako da to napravim - s obzirom na životne okolnosti. hvala unaprijed |
|||
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja potvrdjujem da se sve može kad se hoce..evo ja npr.vježbam doma, skoro svaki dan, i u vježbama mi se nekad pridruži sin ( 10god), sve na neki zabavni nacin, ja uspijem odvježbat svoje, njemu zabavno dizat neke lakše bucice i nakraju podijelimo shake.ahaha. Kad idem u šetnju , ja pješke on na biciklu me prati..naravno kad nema društva vani za igranje..onda me otpili. A kucanski poslovi..svaki dan pola sata i sve pod kontrolom ! |
|||
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Slažem se sa veky81. Ljudi koji se ne bave redovito sportom cesto misle kako bi se i oni bavili redovito kada bi imali vremena. A jedinu razliku izmedju sebe i ljudi koji se redovito bave sportom vide u tome da potonji imaju vremena za to.
No zapravo, ovdje na forumu možeš naci pregršt ljudi koji takodjer studiraju (možda i isti fakultet na kojem i ti studiraš), zatim ljude koji vrlo ambiciozno i posveceno ganjaju svoje karijere, pa ljude vrlo posvecene svojim obiteljima i dr. No opet svi oni nekako u svojim gustim rasporedima pronalaze vremena za sport. Jednostavno, sve je stvar prioritizacije i organizacije. Ja, na primjer, se dižem 7 dana u tjednu u 5:40 kako bi vec u 6 bio na stazi za trcanje.
|
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
draga, odi pod temu transformiraj se ili Kako smrsaviti i otvori svoju temu, rado cemo ti pomoci lijep pozdrav |
|||
cookies are for pussies
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |