Vaga, salo, misici... :/ |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | ||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
naravno sve to u okviru kcal koje trebas uzimat u danu. Prouci kalkulatore, izracunaj svoj BMR i TDEE, oduzmi od TDEE-a 20% i dobijes kcal po kojima trebas sibat i onda si samo kombiniras po ovom principu dok ne dodes do ispunjenog broja kcal- uzmes olovku stavis kvacicu checked na kraju dana i odes mirne duse spavati sretno |
||
cookies are for pussies
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Yep, i usput pripazi malo na te brojke, možda ceš ih morati i smanjiti malo, ne uzmi to ko pravilo
Savjet od jednostavne cure koja voli bljutavo Meso u hladnu vodu, malo soli, 20-ak min krckanja, malo zacina za piletinu na kraju i to je to.....sad biste vi tu neke carolije.... Kelj slobodno, i 2 tanjura (cistog kelja)
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
gdje je Gymka to napisala? 2 posta iznad sam ti objasnila sta trebas raditi- pocni racunati kcal pa ces znati gdje si, sta radis, unosis li puno ili malo i kopiraj jelovnik ovdje da ti se moze komentirat
|
||
cookies are for pussies
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To mene pitaš gdje je to napisala? Ako je to, stranica prije
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ne.. to je bio komentar na njenih 500kcal dnevnog jelovnika koji ne pokriva ni trecinu odrzavanja..al ocito me ne dozivljava kad joj kazem da pise ovdje a ne pod Moj tjedni jelovnik |
||
cookies are for pussies
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aaaa da,da, vidjeh Cek, sad je i mene zbunila
|
||
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uh, pa to je bio pocetak.... Damn, al ga meljemo, samo rolam cijelo vrijeme Cek malo...imamo li mi kakav izvještaj o Amtejinim kilicama?
|
||
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
kolko vidim od onih prvih nemamo..znam samo da joj jos prije nego je stavila topic sam non stop komentirala da jede malo..
|
||
cookies are for pussies
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Onda cekamo izvještaj
|
||
||
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |