Evo i Kader! |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
Kader
Cita FAQ Joined: 17 Listopad 2013 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
puno vam hvala!!!!
vidim da sam totalni amater i zapravo neznam kak da si organiziram trening na tjednoj bazi. ako vam nije teško, da li bi mi onak doslovno, crno na bijelo, napisali kako bi vi organizirali to moje treniranje sad za pocetak |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sama si navela neke važne vec stvari :) Evo ja nisam stvarno bio bolestan..i malo sam prije mjesec dana imao nadolazecu prehladu..poslao sam poruku Avangarde...evo bez pretjerivanja..kolegica m ej napisala kako i što do ujutro osjecao sam se kao nov :) Prvesntvno gledaj sebe da..zdravlje..izgeld je više manje bitan..što si manje opterecena njime..i što manje misliš o njemu to ce brže rezultati doci...jer to se gradi malim koracima...za veliki uspjeh...kao nagrada dolazi...uz dobar filing koje provodimo tokom aktivnosti...i hrane koja nam zapravo treba raditi kroz imunološki sustav... Nemaš se cega stidjeti nikad..ni šlaufica.... Svi smo mi jedna kreacija..svi smo razliciti... :) samo se opusti misli pozitivno...obuci ono što najviše voliš...ne skirvaj se pokaži se u najvecem svjetlu :) |
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pon, sri, pet - vjezbe snage za po kuci- mozes isprobat onaj program 5 kg masti u 5 tjedana https://www.fitness.com.hr/mrsavljenje/savjeti/Izgubite-5kg-masti-u-5-tjedana.aspx
uto, cet- orbitrek ujutro ili navece kad god hoces, kreni s 40 min nekim srednjim intezitetom pa povecavas svaka 2 tj za 5 min recimo (onda ovdje ne radis ovo iz programa 5 kg u 5 tj. taj kardio sto je tamo naveden nego picis po orbitreku u te dane) sub, ned- odmor+ neka aktivnost tipa setnja, bicikli il sta te vec volja Edited by avangarde - 18 Listopad 2013 at 12:28 |
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bih ti napravio tako kao što je Avangarde rekla...2 tjedno orbitreka 3 tjedno snaga :) Svaki drugi dan odmaraj :) Evo za mene idealan pocetak..a sada ti sebi prilagodi kako tebi paše...to je najbitnije da vidiš kako funkcioniraš sa koliko...možda bi ti pasalo nešto drugo...jer ne znamo kako tijelo reagira važno je da se testiraš...da vidiš svoje mogucnosti...da budeš sigurna kako tijelo reagira na nešto... Možda ti tijelo bolje reagira na orbitrek nego na trcanje...ne znamo moraš isprobati :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Kader
Post Options
Thanks(0)
|
|
Puno vam hvala!!!!
ok, radit cu tako. izmjerit cu se, pa da vidimo rezultate za dva tjedna, ili kasnije |
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo ustraj! Biti ce to super :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo nadodala sam ti link gore pa pogledaj taj trening. Ukoliko ti ne odgovara takav raspored ti si sama rasporedi kad ces imati odmor a kad ces trenirat. Mozes i nakon 3 tj bitno je samo da pratis hranu i trening, da ne ide na slijepo jer onda bi se opet moglo desit da odustanes tj da zapne a mi necemo znati sta ispravljat ako ti ne znas sta si radila sretno |
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
u 3 strane riješili sve
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Kader
Post Options
Thanks(0)
|
|
a sad na posao!
http://youtu.be/CGyEd0aKWZE našla sam si pozadinu! |
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicno uz glazbu je sve lakše i bolje !
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Kader
Post Options
Thanks(0)
|
|
[<:o)] dragi moji, sretna sam!!!! nakon nepuna dva tjedna otkako sam vas poslušala, danas sam se mjerila i nemogu vjerovati, vide se prvi pomaci!!!jes! oko 1kg manje, ali ono što je važnije, 3 cm manje u opsegu trbuha. nisam se baš dosta skorigirala što se tice prehrane, tu se još mucim, nisam se ubijala orbitrekom, više se krecem, odem na brzo hodanje kroz šumu s pesekom i vježbam 3put tjedno vježbe snage.i puno bolje se osjecam! znaci, ako se budem potpuno držala programa bit ce rezultata, itekako!zato vam hvala na savjetima!
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
bravo, bravo samo nastavi tako
|
||
cookies are for pussies
|
||
vedrana29
Viden/a u gymu Joined: 24 Listopad 2013 Status: Offline Points: 228 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kader dobrodošla!
Svima je nama teško skinuti koji cm, ne brini..da smo od onih što imaju dobar metabolizam i genetiku pa "jedu sve a uvijek mršavi", ne bismo ni bili ovdje Samo polako, zdravo jedi, što više se kreci, i nemoj se mjerit svaki dan, pa ceš vidjeti rezultate za mjesec-dva |
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
izvrsno samo tako dalje:)) |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uh, puno vas je, teško je poloviti sve! Odlicno Kader Jesi pojacala proteine? Kako jedeš?
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |