Pomoc oko prehrane, mršavljenja |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo ti gruvaj domace sve ako imaš, nema niceg boljeg
1. obrok još dodaš dvije šnite raženog kruha na koji možeš namazat med ili sirni mamaz, onda rokneš ta jaja i povrce inace ujutro možeš i zob rokat, mozes dodati jos sjemenke lana s tim( ak su ti zobene pahuljice odvratne za pocetak nasjeckaj si komadice banane unutra i to s milijekom je ok ) cim se probudis, popij najmanje 1 cašu vode Edited by eXpertise - 20 Listopad 2013 at 19:22 |
|
svizac
Cita FAQ Joined: 18 Listopad 2013 Location: Kutina Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok
definitivno sirni namaz, nisam ljubitelj meda hvala vam svima, okvirno sad znam što i kako..ako budem imao nekih pitanja javim vam se |
|
svizac
Post Options
Thanks(0)
|
nego da se pohvalim (nije se lijepo hvalit ali sa ovim moram ) 2 kg sam pao na vagi, bez ikakvih problema na poslu, mislim ne osjecam se slabo i sl.
u planu je i kroz 2 tjedna krenut u teretanu |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo
Kako sada izgledaju jelovnici? Super za teretanu Sretno! |
|
svizac
Post Options
Thanks(0)
|
hvala hvala
ujutro sirni namaz, žitarice sa mlijekom, ili jaja za gablec tuna u konzervi i jabuka oko 2 sata žitna plocica kad dodjem doma pileca prsa, oslic, sa kuhanim krumpirom, rižom, tako nešto a uz prilog tome svemu cikla, zelena salata, krastavci, zelje..to je negdje 3 do 4 puta tjedno a ostale dane je juha (mahune, zelje, krumpir...) navecer najcešce žitarice sa mlijekom i da, raženi kruh jedem, ili onaj sa sjemenkama, ovisi koji imaju u trgovini |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |