Girja |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | ||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
kad bi netko od vas probao raditi s girjama i onda s vrecom shvatili bi određene zakone fizike i zašto oni idu u korist vježbanju s girjom! |
||||
![]() |
||||
tony123 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
|||
siguran sam da si u pravu ali mislim da bi svako da se stavi mogo u jedno popodne u garaži sklepat nešto slicne ili iste funkcionalnosti, naravno kome nije problem da plati nek ih kupi ali mislim da se vecina prosjecnih ljudi koja ima neki hobi ili zanimaciju tu i tamo neceg odrekne da bi si mogli priustit nesto opreme ili bilo cega drugog vezanog uz aktivnost kojom se bavi pa samo kazem da malo mastovitosti nije na odmet. e i ono gore prosjecnih ljudi mislio sam na financijsku sitvaciju da neko krivo ne shvati, naravno i sebe tu ubrajam |
||||
samo se treba portudit
|
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||
Nije girja loša stvar, ali eto svatko bi taj novac spiskao na razlicit nacin ili se snašao pa pokušao nest slicno napravit. Sad me ovo podsjeca na homemade ZMA i one vec gotove tablete.
Ja bi umjesto š6kg girje, nadoplatio i uzeo set buca od 50kg nadalje i poklonio ih teretani jer nijednu ozbiljniju vježbu ne moš više radit sa onih mizernih 25kg ![]() |
||||
![]() |
||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|||
i ja isto sebe ubrajam u tu skupinu, zato i govrim.. no licemjerno mi je da pricaš o takvim stvarima.. jer isto tako u garaži možeš napraviti i bench i utege i manje više sve a ne vjerujem d asi to i napravio ![]() p.s ne možeš napraviti centrirani kalibrirani komad željeza u garaži ![]() |
||||
![]() |
||||
tony123 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
|||
jer isto tako u garaži možeš napraviti i bench i utege i manje više sve a ne vjerujem d asi to i napravio nisam imo kad moro sam traktor popravljat |
||||
samo se treba portudit
|
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |