New Posts New Posts RSS Feed - Girja
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Girja

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Lipanj 2009 at 17:06
Originally posted by niXa niXa wrote:

Originally posted by tonyš23 tonyš23 wrote:

vi ste popizdili placate to 500kn, uzmite kakvu vrecu i stavite u nju par kamena ili nekoliko lopata pržine i eto girje đaba

kad bi netko od vas probao raditi s girjama i onda s vrecom shvatili bi određene zakone fizike i zašto oni idu u korist vježbanju s girjom!
Back to Top
tony123 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tony123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Lipanj 2009 at 18:17

Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

vi ste popizdili placate to 500kn, uzmite kakvu vrecu i stavite u nju par kamena ili nekoliko lopata pržine i eto girje đaba

kad bi netko od vas probao raditi s girjama i onda s vrecom shvatili bi određene zakone fizike i zašto oni idu u korist vježbanju s girjom!

siguran sam da si u pravu ali mislim da bi svako da se stavi mogo u jedno popodne u garaži sklepat nešto slicne ili iste funkcionalnosti, naravno kome nije problem da plati nek ih kupi ali mislim da se vecina prosjecnih ljudi koja ima neki hobi ili zanimaciju tu i tamo neceg odrekne da bi si mogli priustit nesto opreme ili bilo cega drugog vezanog uz aktivnost kojom se bavi pa samo kazem da malo mastovitosti nije na odmet. e i ono gore prosjecnih ljudi mislio sam na financijsku sitvaciju da neko krivo ne shvati, naravno i sebe tu ubrajam

samo se treba portudit
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Lipanj 2009 at 18:43
  Nije girja loša stvar, ali eto svatko bi taj novac spiskao na razlicit nacin ili se snašao pa pokušao nest slicno napravit. Sad me ovo podsjeca na homemade ZMA i one vec gotove tablete.

Ja bi umjesto š6kg girje, nadoplatio i uzeo set buca od 50kg nadalje i poklonio ih teretani jer nijednu ozbiljniju vježbu ne moš više radit sa onih mizernih 25kg
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Lipanj 2009 at 23:54

Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

siguran sam da si u pravu ali mislim da bi svako da se stavi mogo u jedno popodne u garaži sklepat nešto slicne ili iste funkcionalnosti, naravno kome nije problem da plati nek ih kupi ali mislim da se vecina prosjecnih ljudi koja ima neki hobi ili zanimaciju tu i tamo neceg odrekne da bi si mogli priustit nesto opreme ili bilo cega drugog vezanog uz aktivnost kojom se bavi pa samo kazem da malo mastovitosti nije na odmet. e i ono gore prosjecnih ljudi mislio sam na financijsku sitvaciju da neko krivo ne shvati, naravno i sebe tu ubrajam

i ja isto sebe ubrajam u tu skupinu, zato i govrim.. no licemjerno mi je da pricaš o takvim stvarima.. jer isto tako u garaži možeš napraviti i bench i utege i manje više sve a ne vjerujem d asi to i napravio

p.s ne možeš napraviti centrirani kalibrirani komad željeza u garaži
Back to Top
tony123 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tony123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Lipanj 2009 at 16:26

jer isto tako u garaži možeš napraviti i bench i utege i manje više sve a ne vjerujem d asi to i napravio  

nisam imo kad moro sam traktor popravljat  

samo se treba portudit
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.