Definicija i prehrana |
Post Reply |
Author | |
blavor
Viden/a u gymu Joined: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Ožujak 2008 at 12:52 |
Pozdrav svima slucajno sam naisao na ovu stranicu a i letimicno sam bacio pogled po temama kao i savjetima ali nisam naisao na onaj koji me zanima...nedugo vremena se bavim bb tako da sam krenuo sa definicijom pa me zanima nacin prehrane, sta trebam izbjegavati i na sta se trebam koncentrirati? necu vas sad maltretirati jelovnicima, ako vam nije problem mozete ga i napisati , ali sam mislio cisto informativno sta je preporucljivo, koje namirnice i pogotovo sta konzumirati u vecernjim satima..sto se tice dodataka, poceo sam koristiti whey aminokiseline, jos da saznam nacin prehrane i kvalitetan trening moze zapoceti! hvala na svim sugestijama |
|
blavor
Viden/a u gymu Joined: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa nije valjda da nitko nema nikakav komentar? ima li onda barem link na kojem je ova tema raspravljana a koji mi je promakao?
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
O svemu tome se vec pisalo. Potrazi malo.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |