Knjiga o BB-u od Damira Perkova |
Post Reply |
Author | ||||
molossus
Viden/a u gymu Joined: 27 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Ožujak 2008 at 21:11 |
|||
Bok!
Zanima me da li je netko upoznat sa knjigom Damira Perkova "Body Building"..nedavno mi je poklonjena i planiram se po njoj rekreativno baviti fitnessom. Ono sto me zanima jest ima li netko na ovom forumu, a da je imao iskustva s treninzima preporucenima iz ove knjige, pritom mislim na sve treninge (od pocetnickog pa do natjecateljskog). Osobno mislim da je knjiga ok jer mi se na prvi pogled cini detaljno razradjena ali se jos nisam uhvatio ozbiljnijeg proucavanja, no, eto..volio bih cuti misljenje drugih! Hvala! |
||||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Prolistao sam ju i stvarno ima svega. Svakako ju preporucam, procitaj sve.
|
||||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
i ja sam ju prolistala - nisam previse citala - dobra mi se cini.. imas jos 2 dobre od Nevena coraka - "Prehrana sportasa" - ovdje bas imaju jelovnici sastavljeni po broju kalorija od 800 pa na vise i jos jedna njegova "Fitness i bodybuilding" gdje ti je sve full objasnjeno na nekih 300tinjak str... |
||||
molossus
Viden/a u gymu Joined: 27 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa to je ok s tim jelovnicima..mislim da to stvarno pali...samo eto nije bas da se gusim u parama (student sam) tak da sumnjam kako bi se mogao neko duze vrijeme tako hraniti
|
||||
iizuzetan
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
jao imam tu knjigu od Nevena coraka - "Prehrana sportasa". Mnogo dobra knjiga stvarno. Ja je citam i mnogo mi je pomogla. Sve preporuke. |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
menza i probaj tu i tamo preko studentskog neki poslic ulovit |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Illy, lik je pisao prije više od 2.god. Ontopic: citaš li ti neke BB knjige? |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ima tko knjigu "Dorucak sampiona"? Nikad to jos nisam procitao..
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
link za knjigu ti je u predzadnjem postu http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=7š50&postdays= 0&postorder=asc&start=2š0 e btw, zar se spremaš na kuru Edited by soner_9393 |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kak ne, original, ti treba? |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Put Boze Felkera 5.. kad je mogu ocekivat? Ne brini, ja placam postarinu! |
||||
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hahahahah davore ti si kralj, kako je ispuco adresu odmah |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Vidi njih, oni misle da se zafrkavam thorn, ne mozes sad ispast pi..a... |
||||
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
davore, jednostavnije ti je tu knjigu skinut s neta, stavit na usb i odfurat u kopiraonu, 35-40 kn te ispadne sve skupa |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |