Novi kolac :) |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vedrana, ako ti je tako lakše zobene pojedi kako ih vec jedeš, a uz njih popiješ cašu mlijeka ;) Inace, ja ih odavno isto miksam ili sa posnim ili sa wheyem, s tim da ih nikad ni namacem, niti ništa - volim sve suho ali ti ih slobodno natopi u vodi, mlijeku...pa spoji sa posnim ako ti je tako lakše. Inace, Milbona ima 0,5 masti, Mett Hehe kasni obroci....ja nekad oko 1h opalim po zadnjem Ne znam, zaista ima puno teorija.....i mislim da se svakoj može naci mjesto i opravdanje - ako je ostatak obroka dobro posložen. Problem kod preskakanja vecere je po meni najviše u tome (uz možebitnu divlju glad ujutro) što vecina ljudi koja tako radi ne stigne u toku dana osigurati dovoljno kvalitetne hrane, cime onda ostaje zakinuta za kcal i bitne nutrijente. Razlika je da li smo do 18h pojeli sve što nam je potrebno ili ne. Veci deficit nego što bi trebao i nedostatak nutrijenata bi tu mogao napraviti veci problem nego nejedenje nakon nekog vremena samo po sebi. Tako bi mogli i raspravljati o potrebi za doruckom - a vidimo da ima puno primjera ljudi koji ne doruckuju (ali imaju ostale obroke dobro isplanirane) pa se i osjecaju i izgledaju dobro. Ako se znaju osnove i suština - sve se može prilagoditi sebi.
Edited by Gym_girl - 29 Listopad 2013 at 11:48 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidiš onda koliko pazim :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ti ni ne moraš, ali da ne bude da dajemo krive podatke, tih 1 g je kljucno
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
tih 0,5 je neka zeznuta kemija :P Jao pricam ti kakav sam dokumentarac o hrani gledao ... Pa se vi bojte jesti domacu svinjetinu...a ne kupovnu piletinu
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
A sve se bojim šta je to Heheheh ma ne možeš me više ni s jednim dokumentarcem iznenadit, bez brige Što se hrane tice - kod mene je odavno termin zdravo nezdravo samo reda radi...
|
|
|
vedrana29
Viden/a u gymu Joined: 24 Listopad 2013 Status: Offline Points: 228 |
Post Options
Thanks(0)
|
a kakav je dokumentarac?
|
|
vedrana29
Post Options
Thanks(0)
|
nisam nasla taj posni, al sam nasla light mozarellu od 19% masnoce, mozel to?
|
|
vedrana29
Post Options
Thanks(0)
|
i jos da pitam, sta mislite da sa zobenim ubacim red one crne cokolade (70-80% kakaa)? malo sam isfurala ovo s vocem, ne bih da mi dosadi pošto su pravo zdrave..
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma uzmi si bilo koji posni da ti odgovara!
Što se tice žitarica tih ujutro, slobodno jedi proso, heljdu i sl., a zobene si možeš da razbiješ monotoniju raditi s s bjelanjcima u palacinku i jedeš recimo s nekim džemom i sl. |
|
LiveStrong
|
|
vedrana29
Post Options
Thanks(0)
|
nakon 9 dana, prva kila je otišla
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro je to.
tim tempom trebala bi gubiti 3 kile mjesecno što je odlicno |
|
Never give up
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
vedrana29
Post Options
Thanks(0)
|
da, odlicno :) Mada mi nije jasno kako nisam više izgubila jer sam greškom jela puno manje nego sam trebala :D Al nema veze, ne žalim se..:)
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Mah niej sve u klopi samo ;)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |