Veliko hrvatsko fitness istrazivanje |
Post Reply ![]() |
Author | ||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 28 Ožujak 2008 at 11:33 |
|
Provodimo hrvatsko fitness istrazivanje i pozivamo sve nase drage forumase da nam pripomognu i ispune sljedeci upitnik:
fitness.com.hr - hrvatsko fitness istrazivanje 2008 Krenite.. ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da vidimo tko je ispunio do sada?
|
||
|
||
![]() |
||
©parogica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
|
did it
![]() |
||
By:©parogica:)
|
||
![]() |
||
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
|
i ja sam
![]() |
||
![]() |
||
d3m0n ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
|
|
||
![]() |
||
molossus ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
|
|
||
![]() |
||
Signorina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
|
I ja isto.
|
||
![]() |
||
xenic ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
|
popunjeno
![]() |
||
![]() |
||
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
|
takodjer
![]() |
||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
||
![]() |
||
fitnessHr ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
|
Popunjeno
![]() |
||
www.fitness-trening.com
|
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
I ja sam ispunila... jedino ne znam koliko je ekipa odavdje dobar izbor za prave rezultate... ipak mi se cini da su ovdje svi aktivniji od nekog prosjeka...mozda se varam...ali;)
|
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
ispunio sam i ja, al mi se cini da je ovo 3 put da ovako nesto ispunjavam pa ne znam vise jesam li poslo "duple odgovore"
![]() |
||
![]() |
||
DIJAN ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
|
i ja sam ispunio
|
||
www.all-stars.hr
TRAIN HARD OR GO HOME! |
||
![]() |
||
ShapeUp ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
|
Ja neznam lagati..i ispunila sam posteno i iskreno...Nadam se da ce to necem pridonijeti..mislim anketa:)
|
||
![]() |
||
|
Hvala svima koji su do sada ispunili upitnik. Pravi ste mi
![]() A jos jednom pozivam ostatak koji nije ispunio da to ucini sada ovdje i da nam pripomognu da odradimo veliko hrvatsko fitness istrazivanje. ![]() Slobodno obavijestite svoje prijatelje ili kolege koji se takodjer bave fitnessom ili nekom drugom slicnom disciplinom i pozovite ih da ispune upitnik. Ajmo forumasi pomazite da skupimo sto veci broj ljudi ![]() ![]() Edited by Zoki |
||
|
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
Evo, i ja sam popunila!
![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |