D: Pregled vježbi: kako ostati u formi i na putu |
Post Reply |
Author | |
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Studeni 2013 at 16:05 |
Svi komentari na temu: Pregled vježbi: kako ostati u formi i na putu
sta sve nosim na put- šipka za zgib, jednorucni utezi ukupno 30 kg, prostirka, utezi za noge ukupno 6kg :D kardio isto odradujem u hotelskoj sobi ;) pohvale za clanak |
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sebe :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Wednesday
Viden/a u gymu Joined: 09 Listopad 2013 Status: Offline Points: 304 |
Post Options
Thanks(0)
|
Par dana prekasno objavljen clanak. Muku sam mucila skoro cijeli prošli tjedan i dva prije njega u hotelskoj sobi. Teretana je bila, kao što je navedeno, koma. Dovukla sam svoje utege, podlogu i vijacu pa sam improvizirala.
|
|
Tko želi, naci ce nacin; tko ne želi, naci ce ispriku.
|
|
janfit1
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sjajan clanak
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |