Cheat day |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
MissSunshine
Cita FAQ Joined: 02 Travanj 2015 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni sutra prvi cheat...
Tjestenina s mljevenim mesom.. Moram priznat da jedva čekam.. I da kao sto gym girl kaze.. 1 obrok je jean obrok.. Što je to 1 cheat u odnosu na nekadasnje svakonevne cheat day-a xD Cheat mi je tjestenina s mljevenim mesom ;D ..... al natankat ću se zelenog čaja i vjezbat ujutro.. :) |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odakle je to cheat meal??
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
MissSunshine
Post Options
Thanks(0)
|
Šta ti jedeš za cheat?
Ja tek krenula s režimom.... Ovako nekako. Doručak zobene izmješan sa smjesom od izmiksane banane.. ili smjesa od jabuke. ubacim 3badema i 3 oraha na komadiće.. i još neko voće (šumsko voće ili kiwi ili ananas npr... a ako se zaželim slatkog onda bananu iziksam u blenderu sa kakaom... bude kao puding- i tom smjesom prelijem zobene i dodam ostalo voce. Piletina, tuna, meso, riba= umjesto przenja- kuhano ili u toću jedem.. Ili bez ulja na aluminijskoj foliji na kolu od struje na štednjaku. Ko međuobrok jeden jabuku ili posni..... Jaja isto kuhana.. Povrće isto kuhano... E sad ja san iz svakodnevne prehrane izbacila tjesteninu... i kruh... i njoke.. i čokoladu... tako da mi je prehrana bazirana- kroz jutro zobene+voće.. ostatak dana proteini i povrće i salata.. uz minimalnu upotrebu masti .. i velike količine vode... omega3 dobivam iz badema i oraha ujutro u dorucku.. a kupit cemo sad i masl.ulje pa njime zalit salatu.. mast jedino ako se kuha pa prži na ulju suncokretovu.. ovo mi je prvi cheat.. i iskreno bojin se pojest slatko-čokoladu.. jer iman poremecaj prehrane- prejedanje. i bojin se ako odma u startu cokoladu stavim ko cheat meal onda da ću popustit i da će mi tijelo opet osjetit tu čokoladu,. a zaželila sma se tjestenine.. neznan.. meni je cheat meal.. s obziron da iman 101 kilo mislin da ne bi tribala sa cheatom u staru pretjerivat???... za slatku san ionako odlucila kakao u bananu. i ne bi mi bija neki dozivljaj.. a bijeli kruh ni pod razno ne zelin vidit iducih po godine... + nije bas da iman neke treninge.. tek krećem s tim... al svakako izradit cu si jelovnik i podjel ovdi na forum.. s izracunom koliki bi mi trebao bit dnevni unos.. da ne počnem brljat i pretjerivat sa voćem i slično xD znam da voće isto kao ne bi se smilo.. al mliko me napuhuje i ne sjeda mi na želudac. tako da mi je voće paše mi uz želudac. |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja kad jedem tjesteninu s mljevenim mesom gledam na to kao normalan obrok. Iako naravno ne jedem svaki dan tjesteninu, nego jednom u desetak dana.. A voćka kroz jutro ti neće štetiti. :)
|
|
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
...misssunshine...obavezno moraš radit cheat i to bogat UH zbog balansa hormona.....ja bi u fazi definicije 6 dana bija u deficitu a 7 bi odradija cheat day i to prebogat UH i zadnji bi mi obrok taj dan bija u 19h...poslije toga bi odradija 16-satni post sutra do 13h...jer kad se natrpamo UH sami i neznamo koliko tijelo je stvorilo zaliha UH.....to jutro bi popija jaku kavu ili yohimbin....šeta jedno sat vrimena i kada bi došlo 13 sati već bi tu bija prazan UH...iza toga odradija bi trening snage pola sata znači na gladno i iza toga cardio pola sata...i opet bi nastavija 6 dana definicije....nije baš mršavljenje jedi i treniraj.... tribaš tu držat barem 10 hormona pod kontrolom...ako to ne uspiješ nema ti od mršavljenja ništa...a ako uspiješ onda ide sve rapidno i linearnim putem ... |
|
iznajmljujem sobnu biciklu
|
|
MissSunshine
Post Options
Thanks(0)
|
Eeee ja san ju prije jela redovito pa mi je sad tjestenina definitivno rezervirana za nedjelju - tjestenina,njoki,musaka i tako to [/QUOTE] <div style="line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;">...misssunshine...obavezno moraš radit cheat i to bogat UH zbog balansa hormona.....ja bi u fazi definicije 6 dana bija u deficitu a 7 bi odradija cheat day i to prebogat UH i zadnji bi mi obrok taj dan bija u 19h...poslije toga bi odradija 16-satni post sutra do 13h...jer kad se natrpamo UH sami i neznamo koliko tijelo je stvorilo zaliha UH.....to jutro bi popija jaku kavu ili yohimbin....šeta jedno sat vrimena i kada bi došlo 13 sati već bi tu bija prazan UH...iza toga odradija bi trening snage pola sata znači na gladno i iza toga cardio pola sata...i opet bi nastavija 6 dana definicije....nije baš mršavljenje jedi i treniraj<span style="line-height: 16.7999992370605px;">.... tribaš tu držat barem 10 hormona pod kontrolom...ako to ne uspiješ nema ti od mršavljenja ništa...a ako uspiješ onda ide sve rapidno i linearnim putem ...</span> <span style="line-height: 16.7999992370605px;"> [/QUOTE] </span> Hvala na podjeljenom iskustvu. I ja tako planiram 6 dana u deficitu ( s tim da jedem zobene za doručak i kumpir tu i tamo u ručku ako je u toću ili blitvi xD). i malo riže.. Ja primjecujem samo da me "zaštopalo" nakon tjestenine .. Tako da ću ić kupit suhe šljive Ić ću na kontrolu krvne slike i hormona štitnjače.. pa ćemo viditi Na koje si točno hormone mislio da treba ih držati?? što se prehrane tiče jedem orahe i bademe.. sad cu si kupit lanene,suncokretove,bučine sjemenke,goji bobice,chia cjemenke i psilijum (za probavu).. tako da san mislin time pokrila što se sjemenki i njihovih dobrobiti tiće. a kao dodatak prehrani uzimam magnezij u šumećim tabletama i B kompleks u pastilama. Pa eto ako tko ima jos kakav savjet? Edited by MissSunshine - 07 Travanj 2015 at 08:01 |
|
gloss07
Cita FAQ Joined: 17 Svibanj 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Obavezno uvrsti UH u prehranu, ali u manjim količinama i to kao što je integralna tjestenina, smeđa riža itd. U zdravoj prehrani je važna raznolika prehrana tako da nemoj čekati cheat day da jedes UH.
Ja znam jednom u tjednu staviti UH pa nakon toga malo jaci trening napraviti ako se vec grizeš nakon obroka. Isto tako jedem integralne kekse (pripaziš na sastav i kolicinu šećera i par dnevno samo). Možeš pročitati brdo nutricionističkih savjeta gdje pišu da se UH ne izbjegavaju. Mogu ti iz vlastitog iskustva reći da kile idu dolje, dok centimetri još više. Sretno! :* |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |