Pozdrav svim forumašima :) |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
kolibri
Cita FAQ Joined: 06 Studeni 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 35 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, dok sam jela jaje, bilo je ok.
Sad sam probala "utrpat" sir što ranije... Eto, valjda cu pokopcati stvari
|
|
Osmijeh- jedina kriva linija koja može ispraviti mnoge stvari :)
|
|
kolibri
Cita FAQ Joined: 06 Studeni 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 35 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro vece :)
Danas sam ujutro uspjela odvježbati, i morala sam van, uzela sam mandarinu sobom. Rucak pašta fažol, s kukuruzom + integralni Banana Posni+ tuna+ kiseli krastavci+ 4 badema+ integralni. Ako sam dobro izmjerila kalorije za rucak, fažol s paštom i kukuruzom ima 891 kaloriju (300 gr ukupno s tekucinom), pa bi ukupno unesenih kalorija bilo 1559. Jucer sam možda napravila grešku, ujutro sam odradila tabatu i još neke vježbe ujutro, popodne sam išla na grupne, pa mi je tijelo bilo ful umorno. Danas sam usprkos umoru ujutro, opet odvježbala 30 min zagrijavanja i tabata. Upalu mišica nemam, samo umor tijela. E sad ne znam, da li tako treba biti, jer mi je pocetak, ili da dan kad imam vježbe ne radim još i kuci? |
|
|
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dovoljno je a i bolje vježbati svaki drugi dan,u protivnom riskiraš katabolizam.Procitaj si na netu.Naravno trening kako treba od nekih sat vremena sa zagrijavanjem i istezanjem.
|
|
kolibri
Post Options
Thanks(0)
|
Aha, hvala ti, citam stalno, al sam se pogubila u moru informacija.
|
|
|
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |