vrijeme je da se krene... |
Post Reply |
Author | |
Don Quijote
Cita FAQ Joined: 19 Studeni 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Studeni 2013 at 18:48 |
Pozz svima!
Imam 27 godina, 187 cm i 118 kg Nakon godina pokušaja i poraza u borbi sa kilogramima vrijeme je da vec jednom i ja pobijedim u toj borbi Nezaposlen..Nekad bio sportski tip, sad vecinom fizicki neaktivni nacin života Najveci problem prehrana - jako malo jedem povrce jer ga ne volim, posebno mahunarke Planiram se upisati u teretanu i srediti prehranu... Svaki savjet i prijedlog je dobrodošao!!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav dobro došao :)
Evo jedan savjet ... Prvo naravno moraš promjeniti nacin života :) Vidiš i sam da ovako ne ide...ne pažnja u prehrani... slaba aktivnost.... Loši rezultati :) Prvo ovako...promjeni prehranu...pokušaj priej svega paziti da unosiš sve što ti je potrebno tijelu...Proteini, UH, masti, Vitamini vlakna itd itd..malo procitaj o tome da ti bude jasnije njihova funkcija :) Traži što više vlaknastu hranu vidim da ju ne možeš pronaci u povrcu...šteta ako baš ništa od toga ne papaš bilo bi dobro..barem ga zamjeni sa kojom vockom.... A što se svega ukupno tice moraš uci u Deficit...znaci manje no što tijelo troši :) Ali ne previše da nam mišice ne sj***mo :) Teretana..evo ovako za pocetak..moj savjet ti je pusti teretanu...Probaj se pripremiti a nju fizicki.... Pocni sa svojim tijelom za pocetak hodaj ,plivaj ako možeš trci...uglavnom kreci se..sa vremenom pokušavaj neke vježbe sa tijelom raditi...kada ti krene...kada uspiješ... E onda ti je vrijeme za teretanu :) Pripremi se za nju :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobro nam došao
Dobio si savjete od Metta, procitaj malo po forumu o prehrani pokušaj složiti jelovnik za dva tri dana, a mi smo tu za korekcije i rado cemo ti pomoci Sretno |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |