Palacinke od banane i jaja |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moja delimano tava (wok 28 cm) je bila nakon prve upotrebe za bacit i evo je stoji na dnu negdje zatrpana. Ukoliko ne pliva u ulju ljepi se trenutno.Čišćenje skoro nemoguće.
Ne znam za ovu noviju seriju delimana kaj reklamiraju, al onaj prvi je koma. Našao hrpu sličnih slučajeva na netu jer sam mislio da sam baš ja baksuz uhvatio neku s greškom...... |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako mi piše u skriptama ja vam ne mogu pomoći Ja samo pričam Ali opet ljudi su zadovoljni...čak su i nazivali nas kao da pohvale...ne znam... ja iskreno imam iz plodina za 20 kuna XD Od toga svega bih radije Dormeo uzeo.... Stim zbilja iz osobnog ali također mamino iskustvo vrlo je zadovoljna..ali to opet kako kome paše :P
Ja npr u DL-u imam taj njihov steznik dok radim...još kajšem nekim učvrstim da bude stabilnijei meni super za čučnjeve..veslanje ....i Dl hahaha
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |