Detoksifikacija |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
tare ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
postujem svacija uvjerenja sto se tice svega,ali je vegetarijanstvo necu reci nezdrav,ali ne bas optimalan nacin zivota! (meso je jedan od najvaznijih izvora proteina,masti,faktora za sintezu enzima,hormona i vitamina...)Naravno u svemu umjereno je zlatno pravilo,ali nejedenje mesa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
joj, koliko su puta i na televiziji doktori pricali kako u mesu ima toliko stvari potrebnih za organizam za sto se nemoze naci zamjena u drugoj hrani... ja znam jednu makrobioticarku.. ta zenska izgleda tako ispijeno i bljedo ti ne volis meso ili bas zelis biti vegeterijanka? |
|
![]() |
|
©parogica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Pa ja sam prestala jest meso jer mi se zgadilo...nisam imala namjeru postat vegy,ali kada sam pocela primjecivat da se puno bolje osjecam,rekla sam si - K vragu i meso ako ja mogu bez njega!
Postujem tudja misljenja i zelim da se postuje moje! ![]() |
|
By:©parogica:)
|
|
![]() |
|
©parogica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Lewis, Carl Olympic gold medalist in track and field
source: Sports Illustrated July š996 (Olympic preview edition)
Dr. Barbara Moore - extreme fitness vegetarian lady Lee, Bruce, Martial Artist/actor Donna Mcmahon, USA, marathon runner Holmes, Keith Boxer i masa drugih sportasa... za musku populaciju:Pamala Anderson ![]() Nemojte me krivo shvatit,nezelim se svadjat ni prepirati ali samo zelim ukazati da ne smijete biti tako uskoga i staromodnoga razmisljanja i netolerancije! |
|
By:©parogica:)
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |