osobni trener - cijena? |
Post Reply |
Author | |||
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Travanj 2008 at 18:06 |
||
hej hej,
mene zanima koliko kod vas u teretani dode jedan sat osobnog trenera? otvorila se nova teretana u zgb, gdje je cijena sata za privatan trening 50kn?! |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
osobno nemam niti malo iskustva s osobnim trenerima, ali 50kn po satu za kvalitetnog i pravog trenera je - DŽABE
pazi na kojekakve indijance koji se preko noci nazovu osobnim trenerom, ali u suprotnom ti je to too good to be true |
|||
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma kad sam cula cijenu ostala sam u soku
nedam ja svog trenera ni za 3 puta nizu cijenu |
|||
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Besplatan..moj je decko..iako sam uz njega znala imati jednog sto je bio moj osobni prije njega..sad samo njega..nekako smo si bliski..sve skupa radimo..al inace u Zd je oko š00 kn
|
|||
DIJAN
Viden/a u gymu Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
to je gratis, ja radim personal treninge za 2500 kn/mj.
Imam pravu klijentelu, to su sve osobe koje znaju sto hoce... |
|||
www.all-stars.hr
TRAIN HARD OR GO HOME! |
|||
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobro,naravno da jest 2500 kn,ali to su vjerovatno ljudi koji su u sportu i ti si im od iskljucive vaznosti,to za kvalitetnu uslugu nije puno..Gledala sam na netu o all starsu u St..steta sto je nema ovdi takve..Lijepo je imati nekog tko je okupiran samo s tobom,i fokusiraju se iskljucivo na tebe..ma sve je to lipo dok je u interesu tvog zdravlja.Ja volim vjezbati,imala nekog uz sebe il morala sama.. |
|||
Daemona
Viden/a u gymu Joined: 07 Studeni 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
po treningu u Kinezisu u Dugavam je npr š50 kn
tako da 50 kn po treningu je stvarno jeftino |
|||
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
š50 kn po treningu = smješno
|
|||
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koji tocno dio je smijesan? |
|||
www.fitness-trening.com
|
|||
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sve sam rekao |
|||
Daemona
Viden/a u gymu Joined: 07 Studeni 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ok..ali ja isto ne razumijem..smijesna je cijena..jer je jeftina...skupa..ili sto? |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |