Need help |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Bimbo93
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2013 Location: KArlovac Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
E tako i ja razmisljam, razumijemo se stari :)
bez brige, sad sam kreno napokon opet nakon 4 godine, sad necu odustat. Cura mi je velika potpora, sada imam i vas ovdje, tak da sigurno ne padam :) |
|
No pain No gain
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Puno je lakše ako imaš nekoga :) Odlicno drago mi je da imaš jednu blisku podršku :) Naravno i od nas.... otvori svoju temu pod transformiraj se ..pa tamo možeš pisati svoje rezultate....napredke pitanja...jelovnike..pa cemo ti uskakati kada negdje zapneš :)
Pa normalno prijatelju cisto jednostavno :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Bimbo93
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2013 Location: KArlovac Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
bas pokusavam to napravit, ali uvijek mi izbaci 500 internal eror. i ne mogu objavit, znas mozda zasto?
|
|
No pain No gain
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eror nekada se desi na forumu... ne sekiraj se :) Jedino gdje ti može dici tlak da monitor pobacaš po sobi je kada velikuu poruku napišem u boxu....i kada idem poslati izbaci mi eror :) Zato copy-paste prije svakog send-anja i to je to :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
to mi se dogodilo kad sam radio ovaj topic, napisem sve i bam izbaci eror a lud za popizdit haha :D pa sve iz pocetka i da sada uvijek copy za svaki slucaj ;)
idem sada vjkezbat, proslo sat vremena od dorucka, sada treba se ici malo znojit :) kad zavrsim, dodem pa pokusam opet a evo ovo mi stalno izbacuje (valjda poslje nece) : 500 - Internal server error.There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed |
|
No pain No gain
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Hahaha samo kopiraj...pa ako izbaci to , ponovno pošalji :) Pogotovo duži postovi :) Ajde frende umori uteg , Cujemo se :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
stari kako sliku da tamo stavim? otvorio sam topic ali sliku ne mogu
|
|
No pain No gain
|
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
sredio, otvorio temu i slika stavljena :)
|
|
No pain No gain
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |