Bimbo 90 days challenge |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne sekiraj se...u pocetku nisam ni ja bio toliko opušten.... i ja sam tražio nešto što nisam mogao dobiti..sa striktnim dijetama... i ostalim glupostima što sam procitao..dok nisam poceo slušati ono što tijelo mi traži...ono što sam najmane ocekivao dam ože rezultirati...rezultiralo je kod mene :) Zato ostavi se svih glposti..slušaj sebe...trneiraj papaj..uživaj :) Nekada i trebamo uskratiti nešto za bolje rezultate....ali prije toga....moraš pitati tijelo dali je stvarno to to? Ili tijeo traži nešto drugo :) Nije ništa lagano :) pozdrav cujemo se :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Bimbo93
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2013 Location: KArlovac Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo kreno sam sluzbeno sa zobenih pahuljicama iz cijelovitg zrna (pojeo sam sve muslie) i prvo dojam jee da mi se okusom ne svidaju ali sta sada haha istrpit cu
dorucak: (u 9 h) 100g zobene pahuljice + 2dcl jogurta u koji sam stavio 1 mjericu wheya rucak: (u 14h) : 100 grama riže, zdjelica cikle, desetak krastavaca, pileci batak, karabatak i krilice trening ce biti sada u 15h, prije toga salica zelenog caja. poslje treninga 2mjerice whey i 1 mjerica glukoze :) vecera: bit ce posni sir i 2dlc jogurta :) i danasnji dan gotov :) |
|
No pain No gain
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bimbo, daj pojacaj malo te proteine, pa muško si
Bar ubaci medjuobrok izmedju dorucka i rucka, puno je to 5 sati ništa, bar da popiješ whey i neko voce ako si na poslu, to zgutaš u 3 minute pravi se da ideš na WC I navecer si stavi još jedan obrok, neke masti ubaciš, orašaste, kuhane bjelanjke i žutanjke što ti paše, salata takodjer, dobro ce ti doci da malo popuni dan, pa onda može biti gotov. Edited by zika - 04 Prosinac 2013 at 15:31 |
|
LiveStrong
|
|
Bimbo93
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2013 Location: KArlovac Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma radim u kauflandu na onim glupostima po novo na 4 sata, ne mogu prdnut a kamoli ici nes pojest haha ali ozbiljno, bas je jebacki temo, jer tu u karlovcu kaufland brutalno posluje, 10000 ljudi dnevno dolazi, tak da je sam rad rad i rad ta 4 sata..
vec ovak piujem 3 mjerice wheya ak pojacam necu imat 2kg dosta ni za mjesec dana a da imam para za kupovat puno bas i nemam :) a stalno jedem orahe, ali to ne pisem opce.ak dnevno ne pojedem 5 šaka objesi me :D |
|
No pain No gain
|
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
evo upravo sam pojeo 2 jabuke (koje isto ko i orahe pojedem barem 3-4) i šalica zelenog caja
|
|
No pain No gain
|
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
ovo vam je bila moja prva transformacija. Bio sam košarkaš od malih nogu, same nagrade, pohvale i priznanja dobivao a onda sam saznao da mi je skafoinda kost na ruci slomljena i da ju treba opreirat. bio sam u bolnici 2 mjeseca s operacijom, gips sam nosio 6 mjeseci i jos na vjezbe isao 4mjeseca. u to vrijeme sam se prestao bavit aktivno sportom i naglo sam se udebljao 23kg sa 63kg na 86kg. odlucio sam da to tako ne ide i kreno sam lagano u teretanu i to je ovako krenulo, prvo sam isao skinut kilazu na 73kg (slika 3) i onda sam poceo gutat mass gainer i creatin i dosao u jako brzo vremena na 88kg (slika 4) i kasnije jos samo vjezbao da dodem na 90kg i onda se dogodilo ono sta nije smijelo, jaci izlasci, pusenje, alkohol i svega se ostavio. i sada sam opet ovdje 3 godine nakon ove slike koju cu sada stavit, opet u lovu da se transformiran kao nekada.
Edited by Bimbo93 - 20 Prosinac 2013 at 13:18 |
|
No pain No gain
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |