... Rocky's transformation ... |
Post Reply | Page <123 |
Author | |||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim da je posni oko 10, a zobene 5. |
|||
LiveStrong
|
|||
RockyBalboa_9
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2013 Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
... u našim Plodianama (SB), posni 11.50, a zobene 5.66 (u lidlu je npr. 9.99, a zobene 4, 69 ili 4,99) ... cula sam za taj sir iz lidla da kao nije baš najbolji ... mislim, meni iskreno je on najukusniji, ali tko ce ih znati ... ugl, ovo nije najjeftiniji izbor (plodine,jel) ali sam morala tamo i zbog drugih stvari (izmedju ostalog bademi su najjeftiniji tamo, brusnice, kikiriki...) pa eto :P
|
|||
.. mnogo je prepreka na putu do cilja, a moja zadaca je NE ODUSTATI! ..
.. vjeruj u sebe, ne odustaj i ne popustaj .. cvrsto se drzi svojih snova i ignoriraj one koji te pokusavaju obeshrabriti .. |
|||
Bimbo93
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2013 Location: KArlovac Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kod mene (u karlovcu) posni sir i to jos ovaj k-classic znaci jeftni od kauflanda dode 12.99kn a zobene pahuljice, neke njemacke wurzener dodu trenutno na snizenju 10.49kn 500grama
znaci sada sigurno kad placa dode idem u plodine i po sir i po zitarice, a mozda su tam i tuna, carska mjesavina, grah i te stvari isto jeftinije, tko zna :) |
|||
No pain No gain
|
|||
RockyBalboa_9
Post Options
Thanks(0)
|
||
evoooo da se javim ... završio je prvi tjedan, dosta uspješno moram reci :) ... poslušala sam vaše savjete, pa sam uz pomoc nekih ljudi totalno izmjenila program vjezbanja i super se osjecam ... samooo imam mali problem, vec sad mi dupeee jedva stane u rifleee, mišicima je malo trebalo da se sjete da su vježbali :P ... e sad da se salo sjeti da treba otici iz mog tijela hehehehe :) ... uglavnom, svaki dan unosim od 1800 - 2000 kcal ... i sutra idem u Osijeeeeek, i nadam se da cu upoznati našeg andjelka Metaaa... toliko od menee ... <3
|
|||
.. vjeruj u sebe, ne odustaj i ne popustaj .. cvrsto se drzi svojih snova i ignoriraj one koji te pokusavaju obeshrabriti .. |
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
2000 kcal je za curice
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
RockyBalboa_9
Post Options
Thanks(0)
|
||
... ja i jesam curica :P ... |
|||
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
bit ce to sve |
|||
cookies are for pussies
|
|||
RockyBalboa_9
Post Options
Thanks(0)
|
||
... vjerujem da hoce :) ... od danas krecem u novu teretanicu, pa sam uzbudjena kao malo dijete :) ... još se dodjem uclaniti i kazu mi oni, jedno pet kilica dolje i bit ceš avioooon, uz samo malo dorade (sve je stvar glave) pa sam se baš razveselila :) ... na dobrom sam putuuu ... iiiii svemu ovome jako mi pomaže cinjenica da ste svi vi tu, a najvece HVALAAAA Mettu <3 ... imala sam ga priliku upoznati u subotu i moram vam reci da me oduševio kao osoba ... jedva cekam sljedecu kavicu :) ...
|
|||
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
u Brodu? koja teretana? |
|||
cookies are for pussies
|
|||
RockyBalboa_9
Post Options
Thanks(0)
|
||
... marsonia - gym :) ... |
|||
|||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
||
tamo sam trenirala kad sam se bavila atletikom |
|||
cookies are for pussies
|
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zašto meni hvala ja sam dobio cokoladu Neka samo ti meni dodji :D
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
RockyBalboa_9
Post Options
Thanks(0)
|
||
... evo samo da se javim, da ne mislite da me nema :P ... tu sam ja, tu ... samo sam bolesnaaaaa, pa sam morala napraviti pauzu ... mislim da sam malo prežestoko krenula u sve, uz posao i ovakvo vrijeme, lagano se razboljeti ... ali ne odustajeeem ... puseee svimaaaaaaaa :** ...
|
|||
|||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo da ti bude lakše i ja lagano krecem...za 3 500 kcal *_* Zadnji puta sam bio lean na tim kcal
|
|||
Rodjen si s potencijalom
|||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |