Step crobik |
Post Reply |
Author | |
Strippy
Viden/a u gymu Joined: 15 Travanj 2008 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Travanj 2008 at 13:31 |
Kako sam prije 2 mjeseca krenula na step crobik, otkrila sam da mi je to odlicno: zabavno, znojim se, oblikujem tijelo, a nakon vjezbanja osjecam se kao nakon egzorcizma
Ali kako uglavnom teretane imaju taj program 3 puta tjedno, ja bih si to voljela pojacati..znate ono..kupiti step za doma, ali ne znam gdje bih mogla nabaviti neke kvalitetne DVD-e sa step crobik programima? Zna li itko? |
|
tija
Viden/a u gymu Joined: 01 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
odi na amazon.uk i tamo potrazi ja sam vec narucivala sa amazona (ali engleski, ne americki) i mogu ti reci da stignu za par dana
|
|
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
Imas neki link?
|
|
tija
Viden/a u gymu Joined: 01 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
nemam, al cu ga kupiti u reeboku cim nadjem odgovarajuci DVD :))) |
|
tija
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam svoj kupila u onom sportskom ducanu koji je u zgradi di je i velika dvorana doma sportova, ali na strani parkiralista i odlican je ti se svidja koji od ovih DVD-ova kaj su na linku? mislim step ti vise nije tako nova stvar, sad ti je vise pilates i to pa su dvd-ovi iz prethodnih godina, ali ja bih investirala u jedan i vidjela kakav je... evo samo da ti velim da sam u petak narucila 2 dvd sa amazona i vec sam ih danas dobila
|
|
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko si ga platila?
Za ove DVD-ove - stvarno neznam kakav je koji..ne bih htjela "kamilicu", nego neki napredniji tip Koliko tipova vjezbi ima i po koliko traju? Daj mi javi koji su najbolji |
|
tija
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da je bio oko š00 EUR (dobila sam ga za rodjendan pa nisam sigurna ali muz se zaklinje da je bio toliko ) pa recimo ja bih uzela Kathy Smith, ona ti je vec dugo u tim vodama, ali bih onda uzela njen najnoviji - Karen Voight ti je odlicna ali mislim da se njeni dvd-ovi ne salju u Hrvatsku nego samo po Americi, ali probaj ili http://www.amazon.co.uk/Gilad-Step-crobics-REGION-NTSC/dp/B 00030A5J8/ref=pd_sim_d_h__title_9 procitaj review! evo, nadam se da ces nekaj izabrati
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |