moreno - From Fat to Fit |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
moreno
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Primljeno na znanje. ;)
Meni je najcudnije ono, kako ekipa piše da svaku seriju dižu kilaže pa naprave tipa dva ponavljanja manje, a ja jadan moram spustit kilažu i opet napravim dva ponavljanja manje :D no dobro i ja budem ojaco s vremenom. Znaci sutra odradit ledja i biceps, a prekosutra, prekosutra ko preživi pricat ce. :D |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma samo ti radi kako osjecas da trebas, bolje napravit s manjom kilazom i pravilnom formom nego s vecom kilazom traljavo. Ja se recimo vrtim s istom kilazom u prvoj seriji na 12, 13 u drugoj oko 10tke i u trecoj izvucem 5,6
|
|
cookies are for pussies
|
|
moreno
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad opet pitanje, nadam se da nisam naporan. :)
Da li se kvalitetnije odradi mišic na nacin koji ti radiš, da odradiš tri serije s istom kilažom ali sa smanjivanje m ponavljanja, ili kao što sam ja napravio prilagodjvanjem kilaže da bi izvukao cetri serije po 10-12 ponavljanj? Ili i nema velike razlike? |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
gle, ovisi na sta ciljas. Buduci da ti radis definiciju ja bi ti preporucila 3 put tjedno fullbody trening sa kilazama s kojima ces dati 70-80% od svog maksimuma, ponavljanja 12- 15, mozes i po kruznom principu pa napravis 2-3 kruga. U svakom slucaju smatram da je split trening bolji kada se radi o masi dok je za definiciju bolji fullbody trening. No, prehrana kod definicije i kod mase naravno igra najvecu ulogu
|
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |