Look like a woman *-* |
Post Reply |
Author | |
Erica
Cita FAQ Joined: 09 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Prosinac 2013 at 13:24 |
POZDRAV svim fitovcima i onima koji to zele biti ! Imam 19 godina,od 15 idem u teretanu sa pauzama ...Prekidala,slusala druge da mi to ne treba,vracala se i tako u krug... Dok visim na ovim stranicama,povecavam si znanje i puno mi je lakse...A u ovome nikad dosta znanja :) Volim jesti tocno ono za sto znam sto radi mom tijelu i to mi je tako super! U teretanu idem ponedjeljkom,srijedom,petkom i nedjeljom...Utorkom,cetvrtkom i subotom radim cardio,ali nista preko 40 minuta..Npr .utorkom radim hula hop ,cetvrtkom odem na lagano trcanje,subotom na brdo ubrzano hodanje....Imam i priliku raditi u fitness centru ,posto sam se odselila iz Hrvatske,pa trazim sto bolji posao..Kazu mi ovdje,sto veca placa to bolje..Slazem se,ali zivot je prekratak da ne radim ono sto ne volim:/ Zato cu radije radit u fitnessu za manje novaca,ali svaki dan cu ici sa smjeskom na licu na posao :) Lijepi pozdrav svima <3 Ne zamjerite na mojoj povelikoj brbljavosti :*
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla!
|
|
Erica
Post Options
Thanks(0)
|
:)
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
sounds like a good plan |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne zamjeramo dobrodošla :) Volimo mi brbljave ovdje :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Tomidu
Cita FAQ Joined: 10 Prosinac 2013 Location: Dubrovnik Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav :-)
|
|
Online trenerstvo,izrada programa treninga i prehrane
Facebook: https://www.facebook.com/TomislavGustinOsobniTrener Instagram: http://instagram.com/tomislavgustin |
|
Erica
Post Options
Thanks(0)
|
:)) Hvaaalaa :)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Citao sam malo blog tvoj...eto drago mi je da si vec neko vrijeme aktivna u svemu...no cini mi se da je više tvoj stil prehrane i trening mucenje :)
Malo razmisli zašto bih moralo baš tako biti :) To je stil života u kojem trebaš uživati...ako ne voliš nešto nemoj to raditi...ako ti se gadi jesti sir nemoj :) Ako ne voliš trcati nemoj :) Nešto probaj drugo :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |