Pomoc |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||||
jakov
Viden/a u gymu Joined: 17 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ok,sorry onda |
||||
jakov
Viden/a u gymu Joined: 17 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
DORUcAK:7-7.30h POSLIJE TRENINGA:š0:30-ššh RUcAK:š2h U šKOLI:š6h-tu jedem obicno sendvic i bio aktiv š00g VEcERA:20-2šh ako treba jos nesto,samo kazi |
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
mislim da sam pomalo izgubio nit ove teme, jesi li proucavao ovih par dana stranicu i forum?
|
||||
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja neznam od kad su u Welnesima i nutricionisti da bi jednom mladom decku od š3 god ispisali plani i program prehrane i od kad oni postaju i fitness treneri..i to personalni?!Hmm..Živa muljaza.. Dragi Jakove ti si mlad decko vec je super sto se bavis sportom,i drago moje dijete samo ti fino jedi i ne gladuj i ne zamaraj se..I sve ce se poslozit kako triba i bez ovih ovdje ponuda laznih..
|
||||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Napokon netko pametan - nemoj se opterecivat nikakvim dijetama i takvim glupostima jer si tek usao ili ulazis u pubertet. tek sad ces se pocet razvijat jer hormoni divljaju, a posto si decko pogotovo onaj nama najdrazi - testosteron, tak da se ne moras brinut da neces dobit misicnu masu. samo polako, nemoj mislit da ce to sve doc preko noci, a kaj se tice prehrane samo se potrudi jest sto kvalitetnije namirnice - kvalitetne bjelancevine, kompleksne ugljikohidrate(smanji na sto manju mjeru proizvode od bijelog brasna i one pune secera), puuuuuuuuuuno voca i povrca i nemoj zanemarit masti, pogotovo u tvojoj dobi kad su one jedan od kljucnih faktora - neka one cine 20% od tvog dnevnog unosa kalorija, a pripazi da to budu kvalitetne masti kao maslinovo, bucino, laneno ulje i orasasti plodovi- bademi, orasi, kikiriki...uzivaj u zivotu, tvoje pravo vrijeme tek dolazi za koju godinu...
|
||||
jakov
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ok,hvala. |
||||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |