Kreatin |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||||
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma nije problem samo u kreatinu haha,ako vam se da otvorio sam temu na transformiraj se,tamo pise u cemu je problem,a ja sam mislio da ce mi kreatin pomoc u tomu ali ocito nije.. |
||||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kreatin ti može dakako pomoći ako znaš zašto ga koristiš :)
|
||||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||||
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pijem ga poslje treninga,ali i kavu isto pijem...ima to nekakve veze pretpostavljam iako neki kazu da nema...nema mi druge nego pustit kavu i probat tako :)
|
||||
manifike
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Dali se može uzimati samo kreatin bez ičega drugog
|
||||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nema veze... ne zamaravaj se glupostima :) Kreatin je najbolje utjecao na mene tako što upale nisu bile toliko jake...brže sam se regenerirao za sljedeći trening...tj odmorio...malo skupio vode....u fizičkom smislu i to je to...za odmor energiju...poravak je super..za izgled jedi više i treniraj to ti samo mogu reći :)
Manifike.... napisali su ti lijepo ljudi....mjesec dana vježbaš.... šta ti misliš postići? Nauči pravilnu formu i jedi kako treba....neće ti trebati kreatin... poslšaj iskusniju stranu :)
|
||||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |