GONUTRITION |
Post Reply |
Author | |
amerjoe
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Sijecanj 2014 at 16:00 |
Jeli itko cuo za ove proteine? Imali kakvih iskustava s njima? Ja samo znam da dolaze od osnivača Myproteina Olivera Cooksona, i da imam ponudu od 4KG (bez okusa) za 320kn ? To je cak jeftinije i od Myproteina.
Do sad sam koristio samo Myprotein al me zaintrigirao ovaj zbog jos nize cijene. |
|
Amiketa
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
Isto sam i ja čuo.
Jedan od mojih instrukotra/kolega je rekao da će ih naručiti. Treba usporediti. |
|
Centar za promicanje zdravlja Miketa
http://www.centar-miketa.hr |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema besplatne dostave, no izgleda zanimljivo.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trenutno koristin, otkad se myprotein službeno uvozi u hr moj diler je poceja s ovim
Ukratko isti k ka myprotein |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanimljivo danas san malo prcka po njihivoj stranici i dostavljaju u bosnu ali ne i u hrvatsku
Nigdi logike |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Skupa im je dostava, 16.99GBP ili 160kn po narodski. Dok to malo ne dovedu u red ostaju na listi promatranja.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |