D: 11 najcešcih pogrešaka prilikom mršavljenja |
Post Reply ![]() |
Author | |
Skviki ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 31 Sijecanj 2014 at 14:54 |
Svi komentari na temu: 11 najcešcih pogrešaka prilikom mršavljenja
ne bih rekla da genetika ne igra važnu ulogu u svemu tome. neki ljudi jednostavno brže skidaju kile, neki puno teže. neki mogu jesti sve i ne debljati se, a nekima se sve "lijepi". krenula sam u gym s prijateljicom i prijateljem. oboje su prvi mjesec izgubili 4-5 kilograma bez da su pretjerano promijenili prehrambene navike, dok je meni jedva otišao kilogram i pol. to zaista djeluje demotivirajuce. evo nakon 3 i pol mjeseca vježbanja i reduciranom prehranom - ja sam uspjela skinuti 5 kilograma, dok je moja prijateljica skinula 9 |
|
![]() |
|
White_Insane ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Promijeni pristup prehrani i treningu onda?
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
![]() |
|
pancamo ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Studeni 2013 Status: Offline Points: 0 |
ako ta prija ima 90 kg sigurno je njoj lakse skinit 5 kg nego tebi 1,5 koja imas 70 kg
|
|
![]() |
|
nensi49 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 0 |
Slazem se..treba samo voditi racuna o ishrani..a ne ono ja nejedem a gojim se ili genetka je kriva...ipak to sve dolazi iz glave i sama volja koliko je imamo
|
|
![]() |
|
Novamladamamauformi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Potpuno se slazem sa clankom.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
![]() |
|
6fit5 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 13 Ožujak 2016 Status: Offline Points: 0 |
Ima li netko iskustva sa mršavljenjem kod hipotireoze?. Zbunjeno citam clanke, forume, blogove...sad tek ništa ne znam. Od lijecnika informacije o promjeni prehrane ne mogu dobiti ni da mu zub cupam (nema on vremena jer je cekaona puna, za privatno treba imati pare a onda se ima i vremena). Koje namirnice se smiju konzumirati? Vježbe za hipotireoticara koji imaju aritmije kojima je uzrok nepravilan rad štitnjace? Jedan kardiolog mi je rekao dnevno sat vremena brzog hoda...ja slušam i 12 km za 90 min mislim da je OK. Muci me jedino prehrana (vjerojatno griješim sa nekim namirnicama koje ja ipak ne bi trebala konzumirati ) jer kilogrami ne idu dolje bez obzira na sve.
|
|
![]() |
|
Njam ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Travanj 2019 Status: Offline Points: 0 |
Voljela bih procitati savjete za mršavljenje za one koji piju lijek za tlak i srce i diuretik i imaju probleme s aritmijama a trebaju skinuti 10 do 15 kg! Treninzi... (koji).. .prehrana...
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |