Surutka |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ispricavam se adminima što su mi morali brisati jedan dio posta
ali kao što si je ovaj uzeo za pravo registrirati da nas popljuje, ja sam si dao za pravo da mu malo opsujem |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
molit cu hammera i legu da ubuduce ne ispravljaju recenice ostalih forumaša na književni hrvatski, jer je ovo forum za sve koji vole fitness i vježbanje, a ne samo za one iz hrvatske! nadam se da nece biti ovakvih incidenata više a ja se filip.mm ispricavam u vaše ime a sad zaboravimo sve ovo i neka se ne ponavlja više |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
p.s žena nije napisala da vas mrzi, stoga nema potrebe da se govori o ikakvoj mržnji!i do problema nije došlo zbog toga što je pitanje vec viđeno |
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |