mrsavljenje :) |
Post Reply |
Author | |
Kikilici
Cita FAQ Joined: 04 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Veljaca 2014 at 23:29 |
Pozdrav. Trebam malu pomoc. Nikako si ne mogu iskombinirati prehranu da to bude kako valja. cini mi se da sam kalorije uspjela pogoditi(a mozda i nisam) ali definitivno ne i omjer uh,proteina i masti.Racunala sam i BMR koji je 1566, a TDE 2505,ako sam dobro izracunala TDE. Saljem primjer danasnjeg jelovnika pa me ispravljajte ako sam negdje fulala. Moram napomenuti da sam do prije 3-4 mjeseca imala 87 kg i nekom meni nepoznatom metodom(sigurno ne i zdravom) sam uspjela pasti na 75. Upute za vjezbanje sam dobila ;),jos samo da mi je taj jelovnik uskladiti.
-zeleni caj+cijedjeni limun -50g zobenih+100 ml mlijeka -50g razenog,100 g pilecih prsa,100 g zelene salate+mrvicu ulja -banana -50g razenog i 1 jaje Previse,premalo ? |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
[QUOTE=Kikilici]
-zeleni caj+cijedjeni limun -50g zobenih+100 ml mlijeka = 200 kcal -50g razenog,100 g pilecih prsa,100 g zelene salate+mrvicu ulja = 250 kcal -banana = 100 kcal -50g razenog i 1 jaje = 200 kcal Previse,premalo ?[/QUOTE 750kcal ukupno... a bazalni metbolizam ti je? ;) NIKAD NE JEDES ISPOD BAZALNOG METABOLIZMA (JER USPORIS TAKO METABOLIZAM) NEGO MALO PREKO BAZALNOG, A ISPOD TDEE!!! nedostaje ti proteina u prehrani, sama banana nije obrok... probaj slozit jelovnik s 4,5 obroka dnevno, da svaki u sebi ima proteine.. sama banana je nepotpun obrok.. miksaj ju s posnim sirom ili jogurtom.. isto tako u dorucak dodaj svjezi sir ili koje jaje uz to... jedno jaje za veceru je premalo proteina.. barem 3 :) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Kikilici
Cita FAQ Joined: 04 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo tako malo? Strasno strasno.hvala ti puno.budem ubacila jos proteina :)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Teško ćeš samo proteinima navuči kalorija :) treba ti svega :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |